Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 14-20 september 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du är hjälpsam och bryr dig verkligen om hur andra mår. Du vill göra nytta, och eftersom många omkring dig har det trassligt finns det mycket du kan ställa upp med. Både praktiskt och känslomässigt ger du mer än du får just nu.

Oxen

20/4–20/5

Ett ekonomiskt problem löser sig till det bästa, och du kan andas ut. Du har också flera roliga möten med människor som delar dina intressen, så humöret stiger stadigt. Om det är konflikter på jobbet bör du gärna försöka medla.

Vilket stjärntecken passar du med?

Tvillingarna

21/5–21/6

Du har mycket hemma att ta hand om och allt annat kan gärna vänta ett tag. Det tycks också bli besök från en släkting du inte träffat på länge. Det finns något gammalt outrett mellan er men ni kommer ändå väldigt bra överens.

Kräftan

22/6–22/7

Du är rastlös och lättirriterad. Om något är det minsta tråkigt eller enformigt flyr du snabbt därifrån. Dina närmaste förstår som tur är dina humörsvängningar, och de vet att det inte är någon idé att försöka övertala dig till något.

Lejonet

23/7–22/8

Du vill roa dig och träffa folk och det börjar bli dags att ställa till med fest! Lägg fram dina idéer för vänner och närstående – många blir entusiastiska och vill hjälpa till med att ordna det hela. Lite tur med pengar har du också.

10 sätt att spara tid i köket

Jungfrun

23/8–22/9

En bra vecka för att starta nya projekt. Du är noggrann och ambitiös, och inga detaljer lämnas åt slumpen. Dessutom har du den energi som behövs för att få igång saker även om ingen hjälper till särskilt mycket. Tro på dig själv!

Vågen

23/9–22/10

Veckan är bra för resor och annat som innebär liv och rörelse. Även på det inre planet händer det en del. Du lär dig nya saker och tänker i banor du tidigare varit främmande inför. Många blir positivt överraskade av dig nu.

Skorpionen

23/10–22/11

Du försöker vara objektiv och lyssna på andra. Men du har själv så starka åsikter, så det är nästan omöjligt att hålla inne med dem. Även inom släkten är det många meningsskiljaktigheter, och gamla konflikter kommer i dagen.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Saker du oroat dig för börjar lösa sig och du har all anledning att vara optimistisk. Nu är det dags att planera framåt. Om du skulle behöva hjälp kommer du att få det, ibland av människor du inte alls väntat dig något av.

Stenbocken

22/12–20/1

Astrorummet – en podd för dig som söker svaret i stjärnorna

Vattumannen

21/1–19/2

Det handlar en del om ekonomi just nu. Ett avtal eller kontrakt ställer till problem som bör redas upp snabbt. Ta en kunnig person till hjälp! I kärleken är det intensivt och laddat, och ibland förvånas du över dina egna starka känslor.

Fiskarna

20/2–20/3

Nu handlar det om att lyssna inåt, att känna av de små intuitiva signalerna och våga lita på dem. Du har ett stort behov av att vara ifred, och det blir ett dilemma eftersom ovanligt många vill umgås med dig. ibland måste du säga nej.