Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar
Brand logo

Veckohoroskop 15 – 21 april 2024

12 apr, 2024 
Li Larsson

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Planeten Mars influens kräver omväxling och spänning i vardagen. Nya upplevelser, gärna fysiskt krävande, står sannolikt på måste-listan.

Kärlek: Att kommunicera öppet är det som gör skillnad för dig och ditt kärleksliv just nu. Glöm inte bort viktiga datum!

Utmaning: Fokusera.

Satsa på: Följ drömmarna.

Oxen

20/4–20/5

Planeterna knuffar dig åt visst håll, men du känner dig inte redo för förändringarna och kämpar emot. Försök att mötas på halva vägen.

Kärlek: Se upp för att göra dig upptagen för ofta, månens bana visar att det här kan vara en känslig tid som behöver engagemang!

Utmaning: Var flexibel.

Satsa på: Ny fokus.

Tvillingarna

21/5–21/6

Ditt sociala liv gör dig upplivad, det känns som du är efterfrågad just nu. Roligt, men ditt behov av lite egentid finns också där ...

Kärlek: Det finns mycket du tar för givet nu, men när det handlar om kärlek tycks du vara både ödmjuk och ömsint.

Utmaning: Säg nej ibland.

Satsa på: Trevliga kvällar.

Annons

Kräftan

22/6–22/7

Jupiter och månen visar en nystart på gång i det för Kräftan så viktiga hemmet. Att inreda med nya färger eller möblera om blir en efterlängtad omväxling!

Kärlek: Du är flörtsugen och för singeln innebär det nya kontakter. Spana in Stenbocken eller Fiskarna.

Utmaning: Planera först.

Satsa på: En budget.

Lejonet

23/7–22/8

Veckans planeter manar dig att söka nytt jobb eller förändra dina rutiner. Kanske du funderar på en utbildning. Du får insikter som bör tas på allvar!

Kärlek: Nu springer du ibland förbi det som är bra, i jakten på något ännu bättre. Sätt ner fötterna på jorden.

Utmaning: Sätt upp mål.

Satsa på: Modet.

Jungfrun

23/8–22/9

Energi och beslutsamhet ökar under eldfängda Mars. En lönsam tid att starta upp nya projekt eller påbörja en egen verksamhet!

Kärlek: Du känns hungrig på kärlek och spänning och tillsammans med Skytten eller Tvillingarna kan du få uppleva just detta.

Utmaning: Våga flörta.

Satsa på: Dig och kärleken.

Vågen

23/9–22/10

Annons

Det krävs en hel del planering och pusslande för att du ska få vardagens alla delar att gå ihop just nu. Månens påverkan gör dig långsam.

Kärlek: Passivitet är det som riskerar att göra stämningen mindre romantisk den här veckan. Hitta ny energi och motivation!

Utmaning: Rör på dig.

Satsa på: Handlingskraft.

Skorpionen

23/10–22/11

Du vill ha kontroll och inte missa något bra som händer, men det oförutsedda gör dig mer stressad än road. Slappna av och tänk positivt!

Kärlek: Din vanliga sensuella energi blir mattare under Saturnus tröga influens. Du behöver pyssla om även dig själv ibland.

Utmaning: Var redo.

Satsa på: Sinnesro.

Skytten

23/11–21/12

Vänner och familj får stort utrymme under de här dagarna. Nu uppskattar du att umgås nära, diskutera och hitta på gemensamma aktiviteter!

Annons

Kärlek: Drömmarna hamnar i ett nytt ljus under Venus påverkan. En tid att handla och framför allt tro på de kan infrias!

Utmaning: Hitta tiden.

Satsa på: Sammankomster.

Stenbocken

22/12–20/1

Din skicklighet utmärker sig på jobbet eller i andra sammanhang. Du uppskattar att få beröm och det sporrar dig att bli ännu bättre!

Kärlek: Kärleken är en kraftkälla och inspiration för dig under Plutos stjärna. Plötsligt ser du nya fina möjligheter.

Utmaning: Ta initiativ.

Satsa på: Dina talanger.

Vattumannen

21/1–19/2

Det drar ihop sig till viktiga beslut och du har svårt att bestämma dig för vilka alternativ du ska satsa på. Nu är det viktigt att våga vara egoistisk!

Kärlek: Du har en betydelsefull vecka i sikte och nu är det de små vardagsgesterna som betyder allra mest.

Utmaning: Lyssna inåt.

Satsa på: Din lycka.

Fiskarna

20/2–20/3

Du är flexibel och nu missar du inga chanser till lite kul. Venus influenser visar att du även får omgivningen att lätta upp lite extra!

Kärlek: Det finns tecken på ett genombrott för dig som simmar solo. Kanske en Kräfta som imponerar! En fin tid för många i tecknet.

Utmaning: Bjud in.

Satsa på: Mötena.

Annons