1:33

Veckohoroskop 16-22 augusti 2021

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Solen står i ditt kreativa område. Du kan bli medveten om vad som saknas för att livet ska kännas mer inspirerande. Utveckla personliga intressen som tar fram mer av dig själv. Skapa utrymme hemma för kreativa aktiviteter som skänker glädje, inre lugn och harmoni.

Mitt råd: Satsa på sport och kreativa nöjen.

Oxen

20/4–20/5

Uranus fortsätter sin resa genom ditt tecken och ställer till med oväntade situationer som kräver snabb handling. Det är en utmaning för dig att släppa taget om saker och ting som du är van vid, men nu gäller det att vara öppen och flexibel.

Mitt råd: Se det positiva i dig själv och andra.

Hälsohoroskop: Så här mår du som bäst under 2021

Tvillingarna

21/5–21/6

Ge dina vänskapsrelationer mer av din tid och se till att ditt liv får mer gnista. Satsa på kreativa aktiviteter som för dig närmare dina drömmar. Undvik att splittra dig. Ta initiativ tillsammans med andra, men stå på egna ben och fatta dina egna beslut.

Mitt råd: Dela glädjefyllda upplevelser.

Kräftan

22/6–22/7

Ge kärlekslivet mer plats. Det kan kräva bättre balans mellan jobb och fritid. Du kan känna dig pressad av krav och förväntningar som ger en hel del stress. Du kan få medvind om du söker samarbete med en organiserad kollega. Vistas i naturen.

Mitt råd: Bättre balans mellan frihet och ansvar.

Lejonet

23/7–22/8

Det kan vara en utmaning att upprätthålla en bra balans mellan olika aktiviteter. Situationer kan dra åt olika håll som utmanar det inre lugnet. Planera dina dagar i detalj så kan du hålla fler bollar i luften. Sök dig till vänner som du känner djupare gemenskap med.

Mitt råd: Undvik isolering.

Våra 10 vanligaste sommarplågor – och lösningarna på alla

Jungfrun

23/8–22/9

Venus gynnar umgänge med familj och vänner. Du kan komma i kontakt med personer som bidrar till ökade inkomster. Bjud in nya utmaningar, men ligg lågt med impulsköp och investeringar. Bra läge för att skapa mys och harmoni hemma.

Mitt råd: Älska livet precis som det är och du vill ha det.

Vågen

23/9–22/10

Det är läge att att satsa på hälsan och finna läkning till åkommor. Finn nya vägar till välmående och skapa vardagsrutiner som får dig att må ditt bästa. Sök dig till likasinnade och sporra varandra med träning och diet. Sätt upp nya mål.

Mitt råd: Förbättra ditt liv och må bättre.

Skorpionen

23/10–22/11

Det kan dyka upp oväntade utmaningar på jobbet som påverka din stressnivå. Satsa på lugna aktiviteter som balanserar ett aktivt schema. Spendera tid på roliga aktiviteter som ger glädje och välbefinnande i vardagen. Träffa dina vänner lite oftare.

Mitt råd: Omvärdera dina behov.

Så blir sommaren 2021 för ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Denna tid på året är oftast gynnsam för dig. Du har medvind och kan få uppmärksamhet från omvärlden. Visa mer av ditt sanna jag och gläns i strålkastarljuset. Satsa på att utveckla dina nära relationer för tillväxt och ömsesidigt utbyte.

Mitt råd: Ge ny energi till förhållanden.

Stenbocken

22/12–20/1

Du lämnar en intensiv period bakom dig och kan se fram emot att börja en ny fas. Nya inkomstmöjligheter kan komma din väg, men det finns risk för slöseri. Var öppen och kreativ vad gäller pengar, men släpp inte taget om plånboken.

Mitt råd: Skapa en positiv förändring som håller på sikt.

Vilken Disneyskurk är du mest lik? Ditt stjärntecken avslöjar dig

Vattumannen

21/1–19/2

Jupiter står gynnsamt i ditt tecken. Perfekt tid för att göra det som ger inspiration och växtkraft till dina drömmar och visioner. Släpp rädslor och våga ta nya initiativ. Framgången väntar runt hörnet. Öppna dig för nytt på hemmafronten.

Mitt råd: Finn nya vägar som berikar.

Fiskarna

20/2–20/3

Du kan se fram emot en positiv tid som gynnar ditt kärleksliv. Kärleksplaneterna står i ditt relationsområde och banar vägen för glädje och harmoni tillsammans med nära och kära. Satsa på avslut i vissa områden och förbered dig på nystart inom kort.

Mitt råd: Ladda om med ny energi.

Relaterade artiklar

Hit ska du åka på semester – enligt ditt stjärntecken

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken