Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 16-22 januari 2023

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Det finns en alert men spänd energi i ditt tecken just nu, Uranus gör dig lätt att trigga och du får se upp med att bli arg för småsaker!

Kärlek: Uranus påverkan svänger mellan gräl och lekfull passion. Sikta på att ha roligt med den du har nära ditt hjärta...

Utmaning: Reaktionerna.

Satsa på: Inre harmoni.

Oxen

20/4–20/5

Din vanliga jordnära balans påverkas av det känsliga vattenelementet. Nu är du ofta något av en klängranka, extra beroende av de nära och kära.

Kärlek: Månens omtanke råder. Du bäddar in kärleken i bomull, skämmer bort och omhuldar så mycket du hinner och kan!

Utmaning: Självständigheten.

Satsa på: Egen tid.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Planeterna är extra goda mot ditt tecken och en lönsam utveckling bör nu ta fart! Du har andras stöd på vägen framåt.

Kärlek: Venus och Jupiter gör gott för många i det här tecknet, både när det gäller pengar och kärlek. Nu gäller det att ta chanserna!

Utmaning: Avundsjukan.

Satsa på: Magkänslan.

Kräftan

22/6–22/7

Det är på hemmaplan du har dina mest givande projekt just nu. Du brinner av lust att forma något vackert efter dina egna idéer!

Kärlek: Saturnus är ibland en bromskloss för kärleken, men nu kan den snarare vara den som binder ihop och gör relationen motståndskraftig.

Utmaning: Jobbet.

Satsa på: Ledighet.

Lejonet

23/7–22/8

Jupiters bana gör dig inspirerad, särskilt i i samband med resor eller nya kontakter. Att införa trevliga vanor blir det spännande resultatet!

Kärlek: Små men lyckosamma förändringar smygs in och de bör vara av den positiva sorten under veckans pigga stjärnor.

Utmaning: Tålamodet.

Satsa på: Öppna sinnen.

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Du påverkas av en bromsande influens från Saturnus och hinner inte med dina åtaganden fullt ut. Dags att fokusera på det viktigaste!

Kärlek: Energin känns låg under den här veckans planeter, men ett romantiskt förslag dyker upp under helgen och höjer pulsen.

Utmaning: Det oväntade.

Satsa på: Tålamod.

Vågen

23/9–22/10

Att ha fötterna på jorden är det viktigaste för dig under en turbulent vecka. Låt inte stressen ta över förnuftet, så går det bra!

Kärlek: Även om du försöker når du inte alltid resultat med dina romantiska initiativ. Kanske du måste invänta rätt tid och plats.

Utmaning: Kommunikationen.

Satsa på: Öppna ögon.

Skorpionen

23/10–22/11

Nödvändiga förändringar tycks vara på gång för ditt tecken men du känner dig inte riktigt redo för detta. Undvik att göra motstånd.

Kärlek: Nu har du kanske annat att tänka på än de känslomässiga affärerna. Något tycks stå på spel som kräver din fokus!

Utmaning: Ändrade planer.

Satsa på: Var flexibel.

Skytten

23/11–21/12

Nu känner du av en trevlig utveckling i dina nära relationer. En ökad omtanke om varandra uppstår under månens mjuka influens!

Kärlek: Det finns en vacker stämning i ditt kärleksliv den här veckan. Venus och Månen i par öppnar upp för en djupare närhet.

Utmaning: Planeringen.

Satsa på: Det goda livet.

Stenbocken

22/12–20/1

Ett lågt tempo infinner sig och det gör lätt ditt annars så flitiga tecken rastlöst och stingsligt. Låt dock inte ditt humör hamna i vägen för lösningarna.

Kärlek: Du känns lite passiv under veckans planeter, men det tar sig i slutet, Plutos sensuella trend är på väg!

Utmaning: Beslutsångesten.

Satsa på: Din erfarenhet.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Kreativiteten blommar under periodens influenser från elementen luft och vatten. Nu rör du om där du kan och njuter av att skapa stimulerande förändringar!

Kärlek: Harmonin lägger sig i Venus och Neptunus spår på din kärlekshimmel. Ett nytt steg tycks närma sig.

Utmaning: Röran.

Satsa på: Kärleken.

Fiskarna

20/2–20/3

Nu hamnar du framför viktiga beslut, en gynnsam tid att handla snabbt. Fastna inte någonstans, dina planer duger som de är.

Kärlek: Du har drömmar att infria och kärleksplaneten Venus tursamma läge kommer till din hjälp. Initiativförmågan är på topp!

Utmaning: Nya utgifter.

Satsa på: Självförtroende.