Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Veckohoroskop 16-22 januari 2023

16 jan, 2023 
Li Larsson

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Det finns en alert men spänd energi i ditt tecken just nu, Uranus gör dig lätt att trigga och du får se upp med att bli arg för småsaker!

Kärlek: Uranus påverkan svänger mellan gräl och lekfull passion. Sikta på att ha roligt med den du har nära ditt hjärta...

Utmaning: Reaktionerna.

Satsa på: Inre harmoni.

Oxen

20/4–20/5

Din vanliga jordnära balans påverkas av det känsliga vattenelementet. Nu är du ofta något av en klängranka, extra beroende av de nära och kära.

Kärlek: Månens omtanke råder. Du bäddar in kärleken i bomull, skämmer bort och omhuldar så mycket du hinner och kan!

Utmaning: Självständigheten.

Satsa på: Egen tid.

Tvillingarna

21/5–21/6

Planeterna är extra goda mot ditt tecken och en lönsam utveckling bör nu ta fart! Du har andras stöd på vägen framåt.

Kärlek: Venus och Jupiter gör gott för många i det här tecknet, både när det gäller pengar och kärlek. Nu gäller det att ta chanserna!

Annons

Utmaning: Avundsjukan.

Satsa på: Magkänslan.

Kräftan

22/6–22/7

Det är på hemmaplan du har dina mest givande projekt just nu. Du brinner av lust att forma något vackert efter dina egna idéer!

Kärlek: Saturnus är ibland en bromskloss för kärleken, men nu kan den snarare vara den som binder ihop och gör relationen motståndskraftig.

Utmaning: Jobbet.

Satsa på: Ledighet.

Lejonet

23/7–22/8

Jupiters bana gör dig inspirerad, särskilt i i samband med resor eller nya kontakter. Att införa trevliga vanor blir det spännande resultatet!

Kärlek: Små men lyckosamma förändringar smygs in och de bör vara av den positiva sorten under veckans pigga stjärnor.

Utmaning: Tålamodet.

Satsa på: Öppna sinnen.

Jungfrun

23/8–22/9

Du påverkas av en bromsande influens från Saturnus och hinner inte med dina åtaganden fullt ut. Dags att fokusera på det viktigaste!

Annons

Kärlek: Energin känns låg under den här veckans planeter, men ett romantiskt förslag dyker upp under helgen och höjer pulsen.

Utmaning: Det oväntade.

Satsa på: Tålamod.

Vågen

23/9–22/10

Att ha fötterna på jorden är det viktigaste för dig under en turbulent vecka. Låt inte stressen ta över förnuftet, så går det bra!

Kärlek: Även om du försöker når du inte alltid resultat med dina romantiska initiativ. Kanske du måste invänta rätt tid och plats.

Utmaning: Kommunikationen.

Satsa på: Öppna ögon.

Skorpionen

23/10–22/11

Nödvändiga förändringar tycks vara på gång för ditt tecken men du känner dig inte riktigt redo för detta. Undvik att göra motstånd.

Kärlek: Nu har du kanske annat att tänka på än de känslomässiga affärerna. Något tycks stå på spel som kräver din fokus!

Utmaning: Ändrade planer.

Satsa på: Var flexibel.

Skytten

23/11–21/12

Nu känner du av en trevlig utveckling i dina nära relationer. En ökad omtanke om varandra uppstår under månens mjuka influens!

Annons

Kärlek: Det finns en vacker stämning i ditt kärleksliv den här veckan. Venus och Månen i par öppnar upp för en djupare närhet.

Utmaning: Planeringen.

Satsa på: Det goda livet.

Stenbocken

22/12–20/1

Ett lågt tempo infinner sig och det gör lätt ditt annars så flitiga tecken rastlöst och stingsligt. Låt dock inte ditt humör hamna i vägen för lösningarna.

Kärlek: Du känns lite passiv under veckans planeter, men det tar sig i slutet, Plutos sensuella trend är på väg!

Utmaning: Beslutsångesten.

Satsa på: Din erfarenhet.

Vattumannen

21/1–19/2

Kreativiteten blommar under periodens influenser från elementen luft och vatten. Nu rör du om där du kan och njuter av att skapa stimulerande förändringar!

Kärlek: Harmonin lägger sig i Venus och Neptunus spår på din kärlekshimmel. Ett nytt steg tycks närma sig.

Utmaning: Röran.

Satsa på: Kärleken.

Fiskarna

20/2–20/3

Nu hamnar du framför viktiga beslut, en gynnsam tid att handla snabbt. Fastna inte någonstans, dina planer duger som de är.

Kärlek: Du har drömmar att infria och kärleksplaneten Venus tursamma läge kommer till din hjälp. Initiativförmågan är på topp!

Utmaning: Nya utgifter.

Satsa på: Självförtroende.

Annons