Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Veckohoroskop 18 – 24 mars 2024

15 mar, 2024 
Li Larsson

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Din fysiska och mentala styrka ökar och du passar på att ta itu med sådant du hamnat efter med. Att komma ifatt ger inre lugn.

Kärlek: Merkurius och Mars stärker självförtroendet och du som är singel vågar ta initiativet. Flörta med Vågen eller Skytten!

Utmaning: Prioritera rätt.

Satsa på: Välbefinnande.

Oxen

20/4–20/5

Planeten Saturnus påverkan gör dig noggrann och petig med detaljerna, det krävs arbete innan du känner dig nöjd. Undvik att fasta i något för länge!

Kärlek: Du är långsam och förseningar kan uppstå som krymper tiden för kärleken. Plötsligt har dagarna runnit iväg.

Utmaning: Sänk kraven.

Satsa på: Slappna av.

Tvillingarna

21/5–21/6

Din egen planet Merkurius väcker dina tankar och idéer och plötsligt har du blivit involverad i något nytt och spännande!

Kärlek: Du har många projekt på gång och kärleken hamnar inte högst på listan just nu, men du vill gärna ha partnerns stöd och uppmuntran.

Annons

Utmaning: Ge och få.

Satsa på: Ödmjukhet.

Kräftan

22/6–22/7

En social och utåtriktad tid, du vill träffa folk och gärna lite nya bekantskaper blandade med de gamla. Kanske du bjuder på fest.

Kärlek: Nu står Venus i gott läge och det tycks ge dig medvind i romantiska aktiviteterna. Varma känslor kan snabbt bli heta!

Utmaning: Sätt gränser.

Satsa på: Hög stämning.

Lejonet

23/7–22/8

Här står ingenting stilla nu, det är mycket som händer i din omedelbara närhet och det känns som övervägande positiva aktiviteter!

Kärlek: Du är glad och bubblig under Jupiters positiva trend, men inte särskilt uthållig. Din flört rinner lätt ut i sanden ...

Utmaning: Lova ingenting.

Satsa på: Flexibilitet.

Jungfrun

23/8–22/9

Dina stjärnor är av den pådrivande sorten och det är precis vad du behöver. Nu blir det äntligen fart på dina planer och du når kanske ett viktigt mål!

Annons

Kärlek: Nu öppnas portarna till kärlekslyckan och du får inte tveka att kliva in. Glöm blygheten och våga dejta.

Utmaning: Ta stegen.

Satsa på: Kärleken.

Vågen

23/9–22/10

Jupiters inflytande på ditt tecken får dig att stråla av en ny gnista och positiv kraft. Du gör gott utan att ens tänka på det!

Kärlek: Nu känner du dig redo för att utvecklas med din partner, kanske ta ett steg till i relationen eller uppleva saker ihop.

Utmaning: Planera mer.

Satsa på: Handlingskraft.

Skorpionen

23/10–22/11

Ostadiga stjärnor påverkar, nu är det lätt att ta snabba och förhastade beslut som ångras senare. Anlita din säkra magkänsla i tid ...

Kärlek: Planeten Uranus dyker upp med sina rebelliska influenser och du känns lite avig och omedgörlig ibland. Bjud i stället på dig!

Utmaning: Var snäll.

Satsa på: Ömhet.

Skytten

23/11–21/12

Gamla kapitel avslutas och nya påbörjas under Plutos handlingskraftiga trend. Använd den här energin med klokhet och förnuft!

Annons

Kärlek: Pluto är en planet som engagerar. Nu sätter influenserna fart på vibrerande känslor och plötsligt finns där ingen väg tillbaka ...

Utmaning: Var redo.

Satsa på: En nystart.

Stenbocken

22/12–20/1

Planeten Venus skapar speciell magi i ditt tecken och det är bara att ta emot. Var inte rädd för att närma dig sådant som känns okänt och ovant.

Kärlek: Du har en speciell värme och utstrålning under veckans stjärnor. En viss person tycker du är oemotståndlig!

Utmaning: Våga mer.

Satsa på: Det bästa.

Vattumannen

21/1–19/2

Månens påverkan visar att du är känslig just nu, men också nyfiken och bejakande. Ta det lugnt och var rädd om dig!

Kärlek: Nu finns det olika åsikter som dyker upp och stör harmonin då och då. Lär av varandra i stället för att starta heta diskussioner.

Utmaning: Var tolerant.

Satsa på: Öppna sinnen.

Fiskarna

20/2–20/3

Du får inte så mycket gjort som syns just nu, men i ditt inre händer det viktiga saker. Att fundera fram och tillbaka tar dig närmare viktiga beslut!

Kärlek: Månens energier är både romantiska och passiva. Du drömmer vackert, men har svårt för att ta initiativen.

Utmaning: Rör på dig.

Satsa på: Klarhet.

Annons