1:33

Veckohoroskop 19-25 juli 2021

Hur blir din vecka? Astrolog Katarina Campagnola ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

En bra vecka för kreativa intressen, nöjen och fritids-aktiviteter. Satsa på sköna stunder hemma tillsammans med familjen och spendera kvalitetstid med barnen. Gör roliga saker tillsammans och förbättra den känslomässiga balansen.

Mitt råd: Finn gemenskap och glädje med nära och kära.

Oxen

20/4–20/5

Du kan längta efter lugn och ro och vilja spendera mer tid hemma och göra ditt hem vackrare. Nu kan du få ut mycket av att vistas i naturen och pyssla med blommor och växter. Påta i trädgården, var kreativ och skapa en mysig miljö på hemmaplan.

Mitt råd: Långa sköna sommarpromenader.

Så blir din sommar! Stort horoskop för sommaren 2021

Tvillingarna

21/5–21/6

Din sommar kan vara fylld med roliga möten och sociala sammanhang. Du kan återknyta kontakten med personer som du inte haft kontakt med under en längre tid. Din hälsa hamnar i fokus och läget passar för positiva vardagsrutiner med nyttig diet och balanserad träning.

Mitt råd: Kom i form.

Kräftan

22/6–22/7

Dörren är öppen på vid gavel för vänskap och syskonkontakt. Ta bort all stress omkring dig och satsa på meningsfulla upplevelser. Identifiera vad som gör dig glad. Ha roligare tillsammans med andra och öppna ditt hjärta med må bra-verktyg som gör dig lyckligare.

Mitt råd: Må ditt allra bästa.

Lejonet

23/7–22/8

Det är den tid på året då Solen står i ditt tecken och lyser upp i tillvaron flera veckor framåt. Nu får du extra energi och kan glänsa i olika sammanhang. Din kreativitet kan vara på topp och läget passar för att dela med dig av idéer och erfarenheter.

Mitt råd: Sommarnöjen med vänner.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Venus går in i ditt tecken och bjuder på glädje och harmoni. Du kan få en inre känsla av lugn och välbefinnande. Omge dig med goda vänner och med fest, konst och musik. Koppla av och tillåt dig att bara vara. Njut av livet utan krav och måsten.

Mitt råd: Var riktigt utvilad när du vaknar.

Vågen

23/9–22/10

Du kan få ut mycket genom umgänge med goda vänner. Ett miljöombyte med någon som står dig nära kan göra susen. Dra ner på tempot och lev lugnare i slutet på veckan. En månadslång period börjar för stillhet och inre reflektion. Ta tid för meditation och finn din inre balans.

Mitt råd: Ny tillväxt.

Skorpionen

23/10–22/11

Läget passar för att ta nya initiativ i en riktning som gynnar din personliga utveckling. Du kan bli betydligt mer produktiv den närmaste månaden. Satsa på praktiska projekt som kräver noggrannhet och detaljinriktning.

Mitt råd: Skriv ner dina mål och börja planera för nya höjdpunkter.

Kärlekshoroskop 2021: Stort astro för alla stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Satsa på att utveckla relationer i karriären. Du kan dra till dig personer som du kan bli riktigt goda vänner med. Men ligg lågt med att investera energi i nya projekt och lova inte för mycket. Din tendens att gå till överdrift gör dig känslig för stress och utmattning.

Mitt råd: Livet i balans – det är viktigast just nu.

Stenbocken

22/12–20/1

Börja veckan med att reflektera, meditera och bara vara. Sortera dina känslor och tankar och finn din inre balans. Fokus hamnar på utbildning, resor och inre utveckling. Lär nytt och fördjupa dina intressen. Sikta på dina mål och planera för framgång i framtiden.

Mitt råd: Utveckla mer av dig.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Din ekonomi kan få ett uppsving. Det kan bli nya inkomstmöjligheter som får ekonomin att blomma. Fundera på hur du kan utveckla dina intressen och talanger på ett sätt så du kan tjäna pengar samtidigt. En flytt eller renovering hemma kan oväntat hamna i fokus.

Mitt råd: Ge av dig själv.

Fiskarna

20/2–20/3

Trots semestertider kan det handla en hel del om arbete. Du kanske måste vara engagerad i projekt som du delar med andra personer. Var öppen för samarbete med kollegor, men satsa på balans i vardagen så det blir tid över för avkoppling och nöjen.

Mitt råd: Hälsosamma vardagsrutiner.

Relaterade artiklar

Hit ska du åka på semester – enligt ditt stjärntecken

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken