Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Veckohoroskop 20 – 26 maj 2024

17 maj, 2024 
Li Larsson

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Relationerna gynnas under planeten Venus påverkan, det här är en lättsam och glad, men också genuint kärleksfull vecka.

Kärlek: Man kan lita på att du säger vad du menar och gör det du lovar, en trygghet för din hjärtevän och nu känner du dig uppskattad!

Utmaning: Håll din budget.

Satsa på: Gemenskapen.

Oxen

20/4–20/5

Merkurius bana gör dig snabbare i tanke och handling, nu suger du åt dig av chanserna och inser att varje dag är en möjlig vändpunkt!

Kärlek: Lita på ditt omdöme och fatta egna beslut om du är singel, att följa andras råd och uppmuntran kan få motsatt effekt.

Utmaning: Bromsa ibland.

Satsa på: Lyssna inåt.

Tvillingarna

21/5–21/6

Det är mycket positivt som händer kring just ditt tecken under de nuvarande planeterna, men du måste våga öppna upp för allt det goda!

Kärlek: Romantiken känns smått överväldigande under månen och Venus påverkan. Känslorna riskerar att övermanna dig ...

Utmaning: Våga mer.

Satsa på: Tro på det bästa.

Annons

Kräftan

22/6–22/7

Jupiter och Merkurius är energierna du behöver för att få loss drömmar och planer på allvar. Nu gör tron på dig själv dig redo att satsa!

Kärlek: Ditt hjärta skruvar upp värmen under veckans heta kärleksplaneter. Är du singel finns det dörrar att glänta på ...

Utmaning: Fatta beslut.

Satsa på: Dig själv.

Lejonet

23/7–22/8

Det spontana och snabba ger dig ofta direkta gensvar, men du kan också hamna i återvändsgränder. En bra kompass är nödvändig.

Kärlek: Uranus påverkan växlar mellan egensinne och sprudlande charm. Du är inte lätt att hantera just nu, men ibland underbar!

Utmaning: Var snabb.

Satsa på: Gyllene tillfällen.

Jungfrun

23/8–22/9

Mars influens är spontan och ivrig, nu går du gärna in för ett helt nytt projekt och lägger allt annat åt sidan ett tag.

Kärlek: Det är inte ofta du tappar tråden, men nu kan du bli splittrad av för höga krav på dig själv och får se upp med att glömma hjärtevännen!

Utmaning: Fokusera.

Satsa på: Förnuftet.

Annons

Vågen

23/9–22/10

Nu vill du ha roligt och känna dig på rätt plats i livet. Du har en magisk förmåga att stänga ute det svåra och tunga!

Kärlek: Venus och Jupiters lekfulla influenser färgar ditt liv just nu och på kärlekssidan gynnas samarbete kring äventyrliga aktiviteter.

Utmaning: Undvik flykt.

Satsa på: Den ljusa sidan.

Skorpionen

23/10–22/11

Saturnus gör dig tuff, du vill inte ge dig när du har viktiga mål i sikte. Ett kliv framåt är möjligt, men kanske det kostar!

Kärlek: Din pondus är stark, men när det handlar om kärleken är det dock kompromisser som gäller om det inte ska bli konflikter ...

Utmaning: Var ödmjuk.

Satsa på: Var observant.

Skytten

23/11–21/12

Humöret åker gärna upp och ner under oberäkneliga Uranus påverkan. Att ta en sak i taget i stället för att rusa in i något är rådet.

Annons

Kärlek: Var inte för självsäker eller ta något för givet nu, verktygen för en harmonisk kärleksvecka heter förnuft och balans!

Utmaning: Stå på jorden.

Satsa på: Inre styrka.

Stenbocken

22/12–20/1

Planeten Venus påverkan tar fram de kreativa egenskaperna och nu gör du gärna saker med dina skickliga händer, användbara eller bara vackra!

Kärlek: Venus goda influenser gör kärleken till en helande kraft, men också rolig och lättsam. Du får det du behöver ...

Utmaning: Ta dig tid.

Satsa på: Ha roligt.

Vattumannen

21/1–19/2

Planeten Plutos starka påverkan gör dig på hugget, nu är stubinen kortare än vanligt och envisheten värre! Var framåt, men förnuftig.

Kärlek: Din ärlighet och rakhet imponerar alltid, men ibland är det bra att linda in de tuffaste budskapen en aning.

Utmaning: Var taktfull.

Satsa på: Positiva tankar.

Fiskarna

20/2–20/3

Månens inlevelsefulla påverkan gör ditt redan ömsinta tecken extra förstående och för många är du en trygg och pålitlig axel att luta sig på.

Kärlek: Nu är du bra på att bekräfta och visa intresse och det gör banden tightare. Släpp loss komplimangerna!

Utmaning: Hitta egen tid.

Satsa på: Mindre stress.

Annons