Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 22-28 september 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du är väldigt utåtriktad så där det finns folk trivs du. Om stämningen är stel lättar du genast upp den med fyndiga kommentarer. Ordna gärna en fest för vänner och bekanta – du kan sammanföra personer som har mycket gemensamt.

Oxen

20/4–20/5

Du möter människor som inspirerar dig att göra nya saker. Du är också djärvare än vanligt, mer beredd att ta chanser, i både små och stora frågor. På det hela taget är du riktigt nöjd med dig själv och stolt över det du presterar.

Vilket stjärntecken passar du med?

Tvillingarna

21/5–21/6

Allting händer väldigt fort och du trivs riktigt bra med det höga tempot. Din positiva inställning smittar av sig, så alla omkring dig blir på bättre humör. Ekonomin kan tillfälligt förbättras genom en vinst av något slag.

Kräftan

22/6–22/7

Du vill visa vad du duger till och anstränger dig mer än de flesta. Det tar på krafterna, och dessutom kommer inte framstegen lika fort som du hoppas. Men du är i alla fall på rätt väg, så det finns ingen anledning att ge upp!

Lejonet

23/7–22/8

Det verkar som att mycket i ditt liv ställs på sin spets. Du måste bestämma dig för vad som verkligen är viktigt och satsa helhjärtat på det. Vissa människor slutar du umgås med eftersom ni helt enkelt har utvecklats åt olika håll.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Jungfrun

23/8–22/9

Det händer något oväntat varje dag. Det lugn du söker är svårt att uppnå och gör att humöret åker berg-och-dal-bana. Du mår bäst av att släppa kontrollen, att försöka att flyta med och vara öppen för alla nya möjligheter.

Vågen

23/9–22/10

Veckan är bra för att träffa folk och starta både projekt och relationer. Du är öppen, nyfiken och allmänt alert. I alla sammanhang får du bra respons. Ekonomin svajar dock, och du bör inte låna ut pengar, i alla fall inte utan kvitto.

Skorpionen

23/10–22/11

Du blir väldigt irriterad om någon vågar kritisera eller ifrågasätta dig. Men det är bäst att behärska humöret, för du tjänar inget på öppna konfrontationer. Skriv hellre ner dina tankar och känslor och bearbeta dem för dig själv!

Här är elementen du passar bäst med – utifrån ditt stjärntecken

Se klippet här!

Skytten

23/11–21/12

Veckan innehåller blandade intryck och ditt humör växlar från dag till dag. Det gör även energinivån. Starta inget nytt om du inte är helt säker på hur du ska avsluta det! Besök på teater, bio eller konstutställning ger fin avkoppling.

Stenbocken

22/12–20/1

Du behöver vara för dig själv ibland utan krav och förväntningar från andra. Om det händer för mycket blir det rörigt och du tappar den överblick du så väl behöver. Satsa alltså på några lugna hemmakvällar om du vill ha ro i sinnet.

Astrorummet – en podd för dig som söker svaret i stjärnorna

Vattumannen

21/1–19/2

Du träffar folk och det händer något nytt nästan varje dag. Tempot är kanske onödigt högt och du får se upp så du inte laddar upp för mycket stress. Försök komma ut och röra på dig regelbundet– det har en lugnande inverkan!

Fiskarna

20/2–20/3

Du är rättvis och noga med att behandla alla människor lika. Många omkring dig vill ha dina synpunkter på sina egna problem och du har alltid något klokt att komma med. När det gäller pengar är du försiktig men inte småsnål.