Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Veckohoroskop 23-29 januari 2023

23 jan, 2023 
Li Larsson

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Saturnus pressar på och den här tiden tycks full av nya uppgifter som måste lösas. Du är sannolikt utmattad men nöjd vid veckans slut!

Kärlek: Din kärleksenergi är lågmäld men innerlig, du smyger in små vardagsmirakel i en hektisk tid och det gör skillnad...

Utmaning: Stressiga dagar.

Satsa på: Skön flykt.

Oxen

20/4–20/5

Alla dina sinnen är skärpta under veckans planeter och det betyder att du njuter mycket av tillvaron. Du väljer kräset ut det bästa för dig.

Kärlek: Du är en passionerad person och under Venus influenser roas du av att överraska och förbereda romantiska möten!

Utmaning: Tidspressen.

Satsa på: Bra planering.

Tvillingarna

21/5–21/6

Uranus påverkan är sporrande, du vågar mer och testar dina chanser. Se dock upp för att i iver råka gå över egna eller andras gränser..

Kärlek: Du är en idéspruta under den pigga planeten Uranus påverkan. Nu hittar du på spännande saker med kärleken!

Annons

Utmaning: Dyra inköp.

Satsa på: Förnuftiga val.

Kräftan

22/6–22/7

Veckans planeter är lustfyllda influenser. Du tar för dig av allt och umgås helst med dem som utmanar dig på positivt vis.

Kärlek: Mars och Venus är planeterna som slår gnistor i ditt kärleksliv. Nu är passionen nära för dig som har lust att utforska den!

Utmaning: Jobbet.

Satsa på: Rätt tid för allt.

Lejonet

23/7–22/8

Planeten Saturnus bromsande effekter tar dig ner på jorden. Nu är det dags att städa upp, omvärdera och putsa på dina planer ...

Kärlek: Din energi hamnar på de lägre varven just nu, ovanligt för ditt ofta sprudlande tecken. Ta det lugnare och sänk kraven även i kärleken!

Utmaning: Orken.

Satsa på: Ladda om.

Jungfrun

23/8–22/9

Du står stadigt under Merkurius stjärna och har möjlighet att skapa ordning och reda hemma och på jobbet. Du tar ett effektivt steg i taget.

Annons

Kärlek: Nu är kärleksgnistan sansad. Du förväntar dig knappast några svindlande höjder, men känner dig trygg!

Utmaning: Sömniga kvällar.

Satsa på: Roliga avbrott.

Vågen

23/9–22/10

Du seglar med välfyllda segel under Venus och Jupiters influenser. Dina planer och sysslor går smidigt och du får tid över för dig själv.

Kärlek: Lite skoj och bus gör din kärleksvecka lättsam och bekymren glöms snabbt bort. Att prata ut utan anklagelser går bra nu!

Utmaning: Minnet.

Satsa på: Fånga nuet.

Skorpionen

23/10–22/11

Plutos påverkan på sitt eget tecken ger märkbar uppryckning. Du tar tag i saker och ting med stor beslutsamhet och når goda resultat.

Kärlek: Du är ett intensivt tecken som gillar att krydda till kärlekslivet med heta ingredienser. En minnesvärd vecka!

Utmaning: Svartsjukan.

Satsa på: Tillit.

Skytten

23/11–21/12

Merkurius är planeten som visar att kraven ökar just nu, men också fördelarna för dig som raskt tar utmaningarna och kämpar dig igenom dem!

Annons

Kärlek: Nu är det tid för att rensa ut och sopa mattan för en fräsch nystart. Med lite ansträngning stärks kommunikationen.

Utmaning: Envisheten.

Satsa på: Ge och ta.

Stenbocken

22/12–20/1

Venus möter Mars och nu är det lätt att engagera dig extra mycket i dina aktiviteter, men även i människorna du har närmast dig.

Kärlek: Nu ökar de varma känslorna. För singeln kan det betyda ett lyckat möte på gång, medan den stadgade känner en ny glöd!

Utmaning: Nya steg.

Satsa på: Friskt mod.

Vattumannen

21/1–19/2

Den här veckan har uppförsbackar, men väl förbi ser du något bättre! Gå dit känslorna leder dig, så hamnar du rätt.

Kärlek: Du är känsligare under månens bana och känner av stämningarna med dina antenner. Nu har du chansen att göra något romantiskt!

Utmaning: Ett hinder.

Satsa på: Positivt sinne.

Fiskarna

20/2–20/3

Planeten Mars driver på tempot och den här veckan kan du känna dig stressad, men humöret hålls uppe av något du ser fram emot!

Kärlek: Du har lätt för att tappa fokus på kärleken när du har lite för många bollar i luften. Skapa tid under några mysiga kvällar.

Utmaning: Förseningar.

Satsa på: Tålamod.

Annons