Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 23-29 januari 2023

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Saturnus pressar på och den här tiden tycks full av nya uppgifter som måste lösas. Du är sannolikt utmattad men nöjd vid veckans slut!

Kärlek: Din kärleksenergi är lågmäld men innerlig, du smyger in små vardagsmirakel i en hektisk tid och det gör skillnad...

Utmaning: Stressiga dagar.

Satsa på: Skön flykt.

Oxen

20/4–20/5

Alla dina sinnen är skärpta under veckans planeter och det betyder att du njuter mycket av tillvaron. Du väljer kräset ut det bästa för dig.

Kärlek: Du är en passionerad person och under Venus influenser roas du av att överraska och förbereda romantiska möten!

Utmaning: Tidspressen.

Satsa på: Bra planering.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Uranus påverkan är sporrande, du vågar mer och testar dina chanser. Se dock upp för att i iver råka gå över egna eller andras gränser..

Kärlek: Du är en idéspruta under den pigga planeten Uranus påverkan. Nu hittar du på spännande saker med kärleken!

Utmaning: Dyra inköp.

Satsa på: Förnuftiga val.

Kräftan

22/6–22/7

Veckans planeter är lustfyllda influenser. Du tar för dig av allt och umgås helst med dem som utmanar dig på positivt vis.

Kärlek: Mars och Venus är planeterna som slår gnistor i ditt kärleksliv. Nu är passionen nära för dig som har lust att utforska den!

Utmaning: Jobbet.

Satsa på: Rätt tid för allt.

Lejonet

23/7–22/8

Planeten Saturnus bromsande effekter tar dig ner på jorden. Nu är det dags att städa upp, omvärdera och putsa på dina planer ...

Kärlek: Din energi hamnar på de lägre varven just nu, ovanligt för ditt ofta sprudlande tecken. Ta det lugnare och sänk kraven även i kärleken!

Utmaning: Orken.

Satsa på: Ladda om.

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Du står stadigt under Merkurius stjärna och har möjlighet att skapa ordning och reda hemma och på jobbet. Du tar ett effektivt steg i taget.

Kärlek: Nu är kärleksgnistan sansad. Du förväntar dig knappast några svindlande höjder, men känner dig trygg!

Utmaning: Sömniga kvällar.

Satsa på: Roliga avbrott.

Vågen

23/9–22/10

Du seglar med välfyllda segel under Venus och Jupiters influenser. Dina planer och sysslor går smidigt och du får tid över för dig själv.

Kärlek: Lite skoj och bus gör din kärleksvecka lättsam och bekymren glöms snabbt bort. Att prata ut utan anklagelser går bra nu!

Utmaning: Minnet.

Satsa på: Fånga nuet.

Skorpionen

23/10–22/11

Plutos påverkan på sitt eget tecken ger märkbar uppryckning. Du tar tag i saker och ting med stor beslutsamhet och når goda resultat.

Kärlek: Du är ett intensivt tecken som gillar att krydda till kärlekslivet med heta ingredienser. En minnesvärd vecka!

Utmaning: Svartsjukan.

Satsa på: Tillit.

Skytten

23/11–21/12

Merkurius är planeten som visar att kraven ökar just nu, men också fördelarna för dig som raskt tar utmaningarna och kämpar dig igenom dem!

Kärlek: Nu är det tid för att rensa ut och sopa mattan för en fräsch nystart. Med lite ansträngning stärks kommunikationen.

Utmaning: Envisheten.

Satsa på: Ge och ta.

Stenbocken

22/12–20/1

Venus möter Mars och nu är det lätt att engagera dig extra mycket i dina aktiviteter, men även i människorna du har närmast dig.

Kärlek: Nu ökar de varma känslorna. För singeln kan det betyda ett lyckat möte på gång, medan den stadgade känner en ny glöd!

Utmaning: Nya steg.

Satsa på: Friskt mod.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Den här veckan har uppförsbackar, men väl förbi ser du något bättre! Gå dit känslorna leder dig, så hamnar du rätt.

Kärlek: Du är känsligare under månens bana och känner av stämningarna med dina antenner. Nu har du chansen att göra något romantiskt!

Utmaning: Ett hinder.

Satsa på: Positivt sinne.

Fiskarna

20/2–20/3

Planeten Mars driver på tempot och den här veckan kan du känna dig stressad, men humöret hålls uppe av något du ser fram emot!

Kärlek: Du har lätt för att tappa fokus på kärleken när du har lite för många bollar i luften. Skapa tid under några mysiga kvällar.

Utmaning: Förseningar.

Satsa på: Tålamod.