Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 23 - 29 oktober 2023

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Din energi är ljus under veckans stjärnor och du ger gärna av dig själv till andra, både glädje och goda råd. Det blir mer uppskattat än du tror!

Kärlek: Kärleken är sinnlig och sensuell under Venus bana, men du är också lat och måste sätta fart på initiativen.

Utmaning: Hitta energi.

Satsa på: Lusten.

Oxen

20/4–20/5

Många i det här tecknet blommar upp under veckans planeter. Plötsligt infinner sig självförtroendet som får dig att tacka ja till en nystart!

Kärlek: Nu är turplaneten Jupiter i farten och önskningar kan slå in. Finns det något du saknar i livet ska du be om det den här perioden.

Utmaning: Fånga nuet.

Satsa på: Handlingskraft.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Nu bestämmer du dig för att ta tag i tråkiga saker och ting och skjuta på dina övriga planer ett tag. Du vill bli fri från en tyngd!

Kärlek: Du är mitt uppe i något nu och då lyser din inre låga inte lika stark. Samtidigt finns en speciell dag i sikte för tecknet ...

Utmaning: Prioritera rätt.

Satsa på: Se framåt.

Kräftan

22/6–22/7

Du upplever en lustfylld tid när planeterna Uranus och Venus styr dagarna. Plötsligt finns det tid och utrymme för fler roliga aktiviteter!

Kärlek: Stjärnorna är generösa mot kärleken och fina komplimanger eller gåvor når många Kräftors hjärtan den här veckan.

Utmaning: Sätt gränser.

Satsa på: Ett kalas.

Lejonet

23/7–22/8

Din vanliga inspiration är svårväckt och nu vinner du mer på att avvakta än att försöka få igång något halvhjärtat. Invänta lusten!

Kärlek: Ditt hjärta vill ha mer, men Saturnus påverkan är sträng och det går inte att skynda på, känslorna måste få ta sin tid.

Utmaning: Hitta tålamod.

Satsa på: En sak i taget.

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

En ivrig influens från Merkurius och Pluto sätter igång händelser på jobbplanet. Var lite vaken nu, fina chanser kan dyka upp just för dig!

Kärlek: Plutos influenser ger dig tydliga knuffar. Det är dags att vara mindre blyg och våga infria dina hetaste drömmar.

Utmaning: Fatta beslut.

Satsa på: Modet.

Vågen

23/9–22/10

Månen ger inte mycket att klaga på och lugnet det medför gör dig kanske uttråkad. Hitta utmaningarna som väcker dig och ger lite adrenalin.

Kärlek: Vardagen känns för påträngande för din smak just nu, men du vet att det hänger även på dig att ändra på den saken!

Utmaning: Hitta rätt.

Satsa på: Nya nöjen.

Skorpionen

23/10–22/11

Du är energisk och mycket blir gjort, men kvällarna viker du för njutbara ting. Att skämma bort dig själv som belöning är målet!

Kärlek: Planeten Mars är en heting i det här sexiga tecknet! Stämningen ökar snabbt och veckan blir spännande i din närhet.

Utmaning: Håll din budget.

Satsa på: Kvalitet.

Skytten

23/11–21/12

Du gör förmodligen inte mer än du behöver under månens och Venus lata influenser. När du slappnar av hinner du upptäcka allt fint i din omvärld!

Kärlek: God mat, mys och bekvämlighet ger en bra känsla för skytten just nu. Du vill ge det bästa du kan till kärleken.

Utmaning: Gör dig ledig.

Satsa på: Vardagslyx.

Stenbocken

22/12–20/1

Tillåt dig att drömma, men glöm inte att det finns något fint du kan fånga även när du är vaken. Se till att skrapa lite på ytan ...

Kärlek: Ibland är du inne i din egen bubbla, men det går att sticka hål på den. Nu vill stjärnorna uppmärksamma dig på det positiva!

Utmaning: Välj klokt.

Satsa på: En ny aktivitet.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Plutos stora viljestyrka landar, men du vet inte riktigt vad du ska använda den till. Undvik att vara envis i fel situationer!

Kärlek: Nu vill du styra lite för mycket och det väcker motstånd. Känn efter vad som verkligen är viktigt för dig och var du faktiskt kan ge efter för hjärtevännens vilja.

Utmaning: Hitta sinnesro.

Satsa på: Nya planer.

Fiskarna

20/2–20/3

Jupiters muntra energi är din just nu och du fokuserar stenhårt på den ljusa sidan av livet. Sorger och bekymmer får gärna vänta ...

Kärlek: Din glada optimism smittar av sig på din partner och med hjälp av nya gemensamma aktiviteter kan veckan bli ett lyft!

Utmaning: En flyktplan.

Satsa på: Fånga nuet.