Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Veckohoroskop 24-30 april 2023

24 apr, 2023 
Li Larsson

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du varvar fantasi och verklighet på ett njutbart vis just nu. Att se på film, konst eller skapa själv tycks vara det största nöjet.

Kärlek: Nu tar planeterna dig med upp i det blå, i drömmarna eller alldeles på riktigt. Det kan bli heta planer för Väduren!

Utmaning: Fokusen.

Satsa på: Rätt prioritering.

Oxen

20/4–20/5

Din vecka är inte så effektiv under Månens påverkan, mer inriktad på bekvämlighet än prestationer. Du vill kunna slappna av och ha tid att känna att livet är gott!

Kärlek: Du hör till de sensuella tecknen och nu skapar du en speciell stämning och förväntningar.

Utmaning: Tidsbristen.

Satsa på: God planering.

Tvillingarna

21/5–21/6

Det känns svårt att få upp farten så den matchar dina sysslor, du blir kanske lite sen med vissa av dem. Få inte panik!

Kärlek: Du är sällan passiv, men veckans vattenelement drar ner din energi. Vänta inte på andras initiativ om det ska hända något.

Utmaning: Motivationen.

Satsa på: Något romantiskt.

Annons

Kräftan

22/6–22/7

Jupiters influens riktar in dig på framtiden och nu tar speciella planer form. De handlar mer om din personliga resa än något annat.

Kärlek: Jupiters och Venus påverkan står för en framåt kärleksvecka. Nu kan du formulera dina behov och du får dem besvarade.

Utmaning: Chefen.

Satsa på: Följ ditt innersta.

Lejonet

23/7–22/8

Nu är det dags att spara på resurserna och luta dig mer på andra som omväxling. Du inser att du inte alltid behöver vara stark!

Kärlek: Det är alltid trevligt att vara i det generösa Lejonets närhet, även när du som nu är lite trött och i behov av ompyssling.

Utmaning: Låg energi.

Satsa på: Piggt umgänge.

Jungfrun

23/8–22/9

Det finns en del som klarnar under Merkurius gynnsamma läge och det ger dig kraft att fortsätta kämpa, just nu mer effektivt än vanligt!

Kärlek: Du har en positiv inställning under Jupiters stjärna och det finns mycket att se fram emot, inte minst kärleken!

Utmaning: Kostnaderna.

Satsa på: Ha roligt.

Annons

Vågen

23/9–22/10

Planeten Saturnus ordning och reda råder, du hanterar vardagen med säker hand och lyckas pricka in tid både för sociala aktiviteter och avkoppling!

Kärlek: Du som är singel hamnar lätt i återvändsgränd. Kanske tid att tänka om och satsa på något annorlunda ...

Utmaning: Gamla vanor.

Satsa på: Aktivera dig.

Skorpionen

23/10–22/11

Planeterna visar en uppgång för många i det här tecknet och nu kan det vara rätt tid att satsa på ett eller flera av dina efterlängtade projekt!

Kärlek: Din attraktions­­förmåga är på plus och den här perioden behöver du inte anstränga dig så mycket, allt kommer till dig!

Utmaning: Andras problem.

Satsa på: Var redo.

Skytten

23/11–21/12

Tillvaron känns inramad just nu och ditt frihetsälskande tecken blir väldigt lätt frustrerat. Du måste kämpa för att komma vidare!

Annons

Kärlek: Saturnus influenser ger dig humör och nu behövs det bara ett litet tjafs för att tända dig. Låt inte grälsjuka förstöra stämningen.

Utmaning: Kort stubin.

Satsa på: Handlingsfrihet.

Stenbocken

22/12–20/1

Merkurius bana plockar fram din medfödda händighet och nu pysslar du om sådant som kräver din omsorg, kanske en liten renovering.

Kärlek: Du har inte massor med tid just nu, men Venus gör din påhittighet stor och du vill gärna ordna en trevlig kväll för två!

Utmaning: Mycket ansvar.

Satsa på: ”Att göra”-listor.

Vattumannen

21/1–19/2

Din vecka känns lättsam och behaglig, du fokuserar beslutsamt på livets ljusa sida och skjuter upp det som går av det tråkiga.

Kärlek: Venus stjärna strålar mot ditt tecken och även om det dyker upp några små hinder blir du sannolikt nöjd med vad du får.

Utmaning: Det oväntade.

Satsa på: Något lyxigt.

Fiskarna

20/2–20/3

Neptunus bana ger dig en magisk förmåga att göra andra lugna och trygga i ditt sällskap. Du säger och gör det rätta med stor inlevelse.

Kärlek: Nu är du kär i kärleken och är den som gör allt för att hjärtevännen ska bli nöjd. Att få ge till andra ger även dig lycka!

Utmaning: Planeringen.

Satsa på: Gemenskapen.

Annons