Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 24-30 april 2023

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Du varvar fantasi och verklighet på ett njutbart vis just nu. Att se på film, konst eller skapa själv tycks vara det största nöjet.

Kärlek: Nu tar planeterna dig med upp i det blå, i drömmarna eller alldeles på riktigt. Det kan bli heta planer för Väduren!

Utmaning: Fokusen.

Satsa på: Rätt prioritering.

Oxen

20/4–20/5

Din vecka är inte så effektiv under Månens påverkan, mer inriktad på bekvämlighet än prestationer. Du vill kunna slappna av och ha tid att känna att livet är gott!

Kärlek: Du hör till de sensuella tecknen och nu skapar du en speciell stämning och förväntningar.

Utmaning: Tidsbristen.

Satsa på: God planering.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Det känns svårt att få upp farten så den matchar dina sysslor, du blir kanske lite sen med vissa av dem. Få inte panik!

Kärlek: Du är sällan passiv, men veckans vattenelement drar ner din energi. Vänta inte på andras initiativ om det ska hända något.

Utmaning: Motivationen.

Satsa på: Något romantiskt.

Kräftan

22/6–22/7

Jupiters influens riktar in dig på framtiden och nu tar speciella planer form. De handlar mer om din personliga resa än något annat.

Kärlek: Jupiters och Venus påverkan står för en framåt kärleksvecka. Nu kan du formulera dina behov och du får dem besvarade.

Utmaning: Chefen.

Satsa på: Följ ditt innersta.

Lejonet

23/7–22/8

Nu är det dags att spara på resurserna och luta dig mer på andra som omväxling. Du inser att du inte alltid behöver vara stark!

Kärlek: Det är alltid trevligt att vara i det generösa Lejonets närhet, även när du som nu är lite trött och i behov av ompyssling.

Utmaning: Låg energi.

Satsa på: Piggt umgänge.

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Det finns en del som klarnar under Merkurius gynnsamma läge och det ger dig kraft att fortsätta kämpa, just nu mer effektivt än vanligt!

Kärlek: Du har en positiv inställning under Jupiters stjärna och det finns mycket att se fram emot, inte minst kärleken!

Utmaning: Kostnaderna.

Satsa på: Ha roligt.

Vågen

23/9–22/10

Planeten Saturnus ordning och reda råder, du hanterar vardagen med säker hand och lyckas pricka in tid både för sociala aktiviteter och avkoppling!

Kärlek: Du som är singel hamnar lätt i återvändsgränd. Kanske tid att tänka om och satsa på något annorlunda ...

Utmaning: Gamla vanor.

Satsa på: Aktivera dig.

Skorpionen

23/10–22/11

Planeterna visar en uppgång för många i det här tecknet och nu kan det vara rätt tid att satsa på ett eller flera av dina efterlängtade projekt!

Kärlek: Din attraktions­­förmåga är på plus och den här perioden behöver du inte anstränga dig så mycket, allt kommer till dig!

Utmaning: Andras problem.

Satsa på: Var redo.

Skytten

23/11–21/12

Tillvaron känns inramad just nu och ditt frihetsälskande tecken blir väldigt lätt frustrerat. Du måste kämpa för att komma vidare!

Kärlek: Saturnus influenser ger dig humör och nu behövs det bara ett litet tjafs för att tända dig. Låt inte grälsjuka förstöra stämningen.

Utmaning: Kort stubin.

Satsa på: Handlingsfrihet.

Stenbocken

22/12–20/1

Merkurius bana plockar fram din medfödda händighet och nu pysslar du om sådant som kräver din omsorg, kanske en liten renovering.

Kärlek: Du har inte massor med tid just nu, men Venus gör din påhittighet stor och du vill gärna ordna en trevlig kväll för två!

Utmaning: Mycket ansvar.

Satsa på: ”Att göra”-listor.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Din vecka känns lättsam och behaglig, du fokuserar beslutsamt på livets ljusa sida och skjuter upp det som går av det tråkiga.

Kärlek: Venus stjärna strålar mot ditt tecken och även om det dyker upp några små hinder blir du sannolikt nöjd med vad du får.

Utmaning: Det oväntade.

Satsa på: Något lyxigt.

Fiskarna

20/2–20/3

Neptunus bana ger dig en magisk förmåga att göra andra lugna och trygga i ditt sällskap. Du säger och gör det rätta med stor inlevelse.

Kärlek: Nu är du kär i kärleken och är den som gör allt för att hjärtevännen ska bli nöjd. Att få ge till andra ger även dig lycka!

Utmaning: Planeringen.

Satsa på: Gemenskapen.