Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 25 september-1 oktober 2023

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Du går på lågvarv just nu och är i behov av lite vila. Unna dig pauser även om sysslor väntar, då höjs humöret på köpet!

Kärlek: Den här perioden har du en förmåga att göra och säga lite klumpiga saker. Ta inte åt dig av eventuell kritik, men lyssna och visa förståelse.

Utmaning: Självförtroendet. Satsa på: Krama dig själv.

Oxen

20/4–20/5

Månens bana ger harmoni. Det du ger till dig själv nu har du nytta av en lång tid framöver, framför allt att varva ner från stressen!

Kärlek: Du är en mästare på att få andra att må bra, men ibland glömmer du bort dig själv. Den här veckan är det dock du som gäller.

Utmaning: Sätt gränser.

Satsa på: Egen tid.

Tvillingarna

21/5–21/6

Att prioritera aktiviteterna efter lust och drömmar kan slå väl ut under den här veckans stjärnor. Du följer känslorna så långt det bara går!

Kärlek: Du vill ta det lugnare men ändå njuta av livet. Det gör du bäst med hjärtevännen, helst på bortaplan.

Utmaning: Hitta resurserna.

Satsa på: Omväxling.

Kräftan

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

22/6–22/7

Nu är du på gång, Mars och Jupiters påverkan tar fram din inre kraft och den för dig mot bättre tider. Hela perioden är en frisk fläkt.

Kärlek: Den här veckan känns som ett lyft för den kärleks- kranka Kräftan. Plötsligt faller de viktiga pusselbitarna på plats!

Utmaning: Undvik stress.

Satsa på: Ta emot.

Lejonet

23/7–22/8

Nu får du en energimässig skjuts av eldiga Mars bana och det rycker upp dig där det behövs. Planer och projekt rullar igång och du njuter!

Kärlek: Du har en stark kärleksenergi under Venus och Mars påverkan. Någon dras till dig som av en magnetisk kraft.

Utmaning: Prioritera rätt.

Satsa på: Livets bästa.

Jungfrun

23/8-22/9

Det hopar sig för dig och nu gäller det att handla effektivt om du vill vara ledig ibland. En viss tendens att fastna i sysslorna finns där...

Kärlek: Luften går ur dig när du blir överlastad med praktiska sysslor. Skjut upp det romantiska till bättre tillfälle!

Utmaning: Hitta pauser.

Satsa på: Bli färdig.

Vågen

23/9–22/10

Venus influenser är en källa till lathet och du dras till nöjen mer än något annat. Att slösa är roligt för stunden, men inte dagen efter.

Kärlek: Du vill ha en romantisk känsla kring dina kärleksmöten och blir det för mycket vardag slår du bakut. Var tydlig.

Utmaning: Gör en budget.

Satsa på: Samförstånd.

Skorpionen

23/10–22/11

Det finns mycket du kan och vill göra nu och du vet knappt var du ska börja. Inspirationen till förändring är stor, hitta ditt fokus!

Kärlek: Planeten Jupiters bana gör dig uppmärksam och generös och hjärtevännen blir glad och nöjd. Värm dig i komplimangerna.

Utmaning: Håll budgeten.

Satsa på: Glädje.

Skytten

23/11–21/12

Veckan innebär en nystart för tecknet. Du checkar av dina resurser och planerar otåligt, men har du möjlighet att få hjälp av andra bör du ta emot det!

Kärlek: Tidigare ansträng- ningar ser ut att löna sig, nu tar du något i mål! Fortsätt på den inslagna vägen.

Utmaning: Skvallret.

Satsa på: Var observant.

Stenbocken

Vilket stjärntecken passar du med?

22/12–20/1

Månens energier tar dig ner på jorden och låter tecknet landa i ett långsammare tempo. Du är en tuffing när det gäller, men nu kramas du helst!

Kärlek: En lugn men lovande vecka på kärlekssidan. Är du singel ska du snegla på en granne nära dig...

Utmaning: Småtråkiga dagar.

Satsa på: Modiga initiativ.

Vattumannen

21/1–19/2

Nu är viljestyrkan med dig i alla situationer. Det finns en viss risk att du stöter på motstånd hos dina meningsmotståndare.

Kärlek: Även om du gör ditt bästa får du kanske inte det du vill ha under Saturnus snåla trend. Tänk lite mer på dig själv just nu!

Utmaning: Se framåt.

Satsa på: Positiv gnista.

Fiskarna

20/2–20/3

Att satsa mer på jobb och karriär, men också på egna projekt, ligger rätt i tiden under planeten Merkurius. En lönsam vind blåser!

Kärlek: Planeterna står gynnsamt och nu känner du en skön stabilitet landa. Kärleken och andra viktiga relationer påverkas positivt.

Utmaning: Dyra köp.

Satsa på: Förnuftet.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken