Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 26 december-8 januari 2022

Hur blir slutet på året och början på nästa? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in horoskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Månens påverkan påminner dig om vad som är viktigast. Du har redan nästa års planer på gång, men glömmer inte att ta dig tid för familjen och vännerna.

Kärlek: Årets sista tid kan bli oväntat romantisk för tecknet. Du blir lätt sentimental och kramsjuk just nu!

Utmaning: Tomt i börsen.

Satsa på: Sparknep.

Oxen

20/4–20/5

En lättsam influens från Venus gör både dig och vardagen gladare, du glömmer allt annat när du får träffa folk och gå på härliga kalas!

Kärlek: Det är inte mycket dina ljusa sinnen tar på allvar just nu, men kärleken och hjärtevännen höjer du gärna till skyarna.

Utmaning: Glömskan.

Satsa på: Roa dig.

Vilket stjärntecken passar du med?

Tvillingarna

21/5–21/6

Nu kommer din pigga och påhittiga sida fram i ljuset och du tar gärna rollen som lekledare i jul och nyår. Du gör andra glada!

Kärlek: Dina instinkter för kärlek är starka och du vet hur man tänder glöden! Det är helt enkelt svårt att stå emot din charm.

Utmaning: Planeringen.

Satsa på: Var spontan.

Kräftan

22/6–22/7

Saturnus styr och du har kanske mer i händerna än planerat. Tiden för njutningar och umgänge krymper, dags att ta vara på det du får.

Kärlek: Ditt kärleksliv känns praktiskt och fullt av jobb när Saturnus påverkar, men du och hjärtevännen samarbetar bra!

Utmaning: Tidsbristen.

Satsa på: Kvalitetsstunder.

Lejonet

23/7–22/8

Du håller dina sinnen vidöppna under denna periods planeter och nu får du uppleva extra mycket av det vackra och magiska!

Kärlek: Planeten Neptunus sensuella påverkan skvallrar om att du lätt förför eller blir förförd nu. Det är starka vibbar i luften …

Utmaning: Sken som bedrar.

Satsa på: Fina upplevelser.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Jungfrun

23/8–22/9

Planeten Merkurius influenser i tecknet är ordningsamma men småtråkiga. Du fastnar lätt i gamla rutiner och vanor, inte så spännande men okej!

Kärlek: Nu vill du kanske reda ut ett och annat innan du kastar dig in i något. Förnuft och försiktighet kännetecknar den här perioden.

Utmaning: Nöjena.

Satsa på: Nytänkande.

Vågen

23/9–22/10

Den här tiden ruskar om dig då och då, plötsligt har du glidit in på sidospår du inte alls hade planerat. Fånga ögonblicken.

Kärlek: Bli inte nedslagen om inte allt går som förväntat. Du vill ha kontroll, men det är omöjligt under Uranus ombytliga influens!

Utmaning: Humöret.

Satsa på: Positivt tänkande.

Skorpionen

23/10–22/11

Spännande dagar öppnar sig för ditt tecken. Nu får du sannolikt uppleva något pirrigt och lite äventyrligt, ett avbrott från det vanliga …

Kärlek: Känslor kan uppstå i nyår för många i tecknet. Nu styr heta stjärnor och du blir lätt förälskad vid första ögonkastet!

Utmaning: Nerverna.

Satsa på: Våga.

Skytten

23/11–21/12

Planeten Saturnus influenser lugnar ner den mest rastlösa Skytt just nu och du kommer kanske på att du har mer än nöjen att ta hand om.

Kärlek: Du upplever det kanske som att du tar ett steg framåt och två bakåt just nu. Mer tid till dig själv känns lugnast!

Utmaning: Ansvarsbördan.

Satsa på: Sinnesro.

Stenbocken

22/12–20/1

Den här perioden förvånar du dig med att hinna med massor. Armar och ben och huvud är i ständig rörelse och det blir resultat!

Kärlek: Du vill inte sitta och vänta på lyckan, det är handling som gäller för singeln. Planeten Mars ger mod och styrka!

Utmaning: Samarbetet.

Satsa på: Kompromisser.

Astrorummet – en podd för dig som söker svaret i stjärnorna

Vattumannen

21/1–19/2

Här ser man lyckosamma planeter samlas just nu och det kan få dina planer att komma loss på allvar. Men först ska du fira lite extra i nyår!

Kärlek: Det är Venus som styr och då kan det mesta vända positivt, bara du försöker. Stämningen bör gå i topp!

Utmaning: Slösan.

Satsa på: Kloka alternativ.

Fiskarna

20/2–20/3

Det är inte lätt att ha känslorna utanpå kroppen, men om något klarar av det bra är det just ditt tecken! Du lyckas fånga de speciella stunderna.

Kärlek: Du påverkas av månens känslosamma influenser och nu är passionen med dig hela tiden!

Utmaning: Beslutsångesten.

Satsa på: Ett romantiskt nyår.