Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Veckohoroskop 26 december-8 januari 2022

26 dec, 2022 
Li Larsson

Hur blir slutet på året och början på nästa? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in horoskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Månens påverkan påminner dig om vad som är viktigast. Du har redan nästa års planer på gång, men glömmer inte att ta dig tid för familjen och vännerna.

Kärlek: Årets sista tid kan bli oväntat romantisk för tecknet. Du blir lätt sentimental och kramsjuk just nu!

Utmaning: Tomt i börsen.

Satsa på: Sparknep.

Oxen

20/4–20/5

En lättsam influens från Venus gör både dig och vardagen gladare, du glömmer allt annat när du får träffa folk och gå på härliga kalas!

Kärlek: Det är inte mycket dina ljusa sinnen tar på allvar just nu, men kärleken och hjärtevännen höjer du gärna till skyarna.

Utmaning: Glömskan.

Satsa på: Roa dig.

Tvillingarna

21/5–21/6

Nu kommer din pigga och påhittiga sida fram i ljuset och du tar gärna rollen som lekledare i jul och nyår. Du gör andra glada!

Kärlek: Dina instinkter för kärlek är starka och du vet hur man tänder glöden! Det är helt enkelt svårt att stå emot din charm.

Annons

Utmaning: Planeringen.

Satsa på: Var spontan.

Kräftan

22/6–22/7

Saturnus styr och du har kanske mer i händerna än planerat. Tiden för njutningar och umgänge krymper, dags att ta vara på det du får.

Kärlek: Ditt kärleksliv känns praktiskt och fullt av jobb när Saturnus påverkar, men du och hjärtevännen samarbetar bra!

Utmaning: Tidsbristen.

Satsa på: Kvalitetsstunder.

Lejonet

23/7–22/8

Du håller dina sinnen vidöppna under denna periods planeter och nu får du uppleva extra mycket av det vackra och magiska!

Kärlek: Planeten Neptunus sensuella påverkan skvallrar om att du lätt förför eller blir förförd nu. Det är starka vibbar i luften …

Utmaning: Sken som bedrar.

Satsa på: Fina upplevelser.

Jungfrun

23/8–22/9

Planeten Merkurius influenser i tecknet är ordningsamma men småtråkiga. Du fastnar lätt i gamla rutiner och vanor, inte så spännande men okej!

Annons

Kärlek: Nu vill du kanske reda ut ett och annat innan du kastar dig in i något. Förnuft och försiktighet kännetecknar den här perioden.

Utmaning: Nöjena.

Satsa på: Nytänkande.

Vågen

23/9–22/10

Den här tiden ruskar om dig då och då, plötsligt har du glidit in på sidospår du inte alls hade planerat. Fånga ögonblicken.

Kärlek: Bli inte nedslagen om inte allt går som förväntat. Du vill ha kontroll, men det är omöjligt under Uranus ombytliga influens!

Utmaning: Humöret.

Satsa på: Positivt tänkande.

Skorpionen

23/10–22/11

Spännande dagar öppnar sig för ditt tecken. Nu får du sannolikt uppleva något pirrigt och lite äventyrligt, ett avbrott från det vanliga …

Kärlek: Känslor kan uppstå i nyår för många i tecknet. Nu styr heta stjärnor och du blir lätt förälskad vid första ögonkastet!

Utmaning: Nerverna.

Satsa på: Våga.

Skytten

23/11–21/12

Planeten Saturnus influenser lugnar ner den mest rastlösa Skytt just nu och du kommer kanske på att du har mer än nöjen att ta hand om.

Annons

Kärlek: Du upplever det kanske som att du tar ett steg framåt och två bakåt just nu. Mer tid till dig själv känns lugnast!

Utmaning: Ansvarsbördan.

Satsa på: Sinnesro.

Stenbocken

22/12–20/1

Den här perioden förvånar du dig med att hinna med massor. Armar och ben och huvud är i ständig rörelse och det blir resultat!

Kärlek: Du vill inte sitta och vänta på lyckan, det är handling som gäller för singeln. Planeten Mars ger mod och styrka!

Utmaning: Samarbetet.

Satsa på: Kompromisser.

Vattumannen

21/1–19/2

Här ser man lyckosamma planeter samlas just nu och det kan få dina planer att komma loss på allvar. Men först ska du fira lite extra i nyår!

Kärlek: Det är Venus som styr och då kan det mesta vända positivt, bara du försöker. Stämningen bör gå i topp!

Utmaning: Slösan.

Satsa på: Kloka alternativ.

Fiskarna

20/2–20/3

Det är inte lätt att ha känslorna utanpå kroppen, men om något klarar av det bra är det just ditt tecken! Du lyckas fånga de speciella stunderna.

Kärlek: Du påverkas av månens känslosamma influenser och nu är passionen med dig hela tiden!

Utmaning: Beslutsångesten.

Satsa på: Ett romantiskt nyår.

Annons