Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Veckohoroskop 26 februari - 3 mars 2024

23 feb, 2024 
Li Larsson

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Den här tidens pigga planeter vill se dig släppa måstena och söka mer livskvalitet, en utmaning du inte tackar nej till!

Kärlek: Kärleken är positivt laddad under Jupiters påverkan. Nu vill du hitta roliga aktiviteter för två, gärna med äventyrliga inslag.

Utmaning: Undvik stress.

Satsa på: Spontaniteten.

Oxen

20/4–20/5

Din vecka öppnar nya dörrar under Merkurius påverkan och det ger din försiktiga natur en viss beslutsångest. Du vet vad du har, men kanske du kan få ännu mer ...

Kärlek: Singeln har hoppet uppe om en dejt. Sitt inte och vänta, visa initiativ och engagemang!

Utmaning: Prioritera rätt.

Satsa på: Våga chansa.

Tvillingarna

21/5–21/6

Jupiters och Merkurius influenser ger en utåtriktad trend och nu känns nya platser extra spännande för dig. Du vill upptäcka världen!

Kärlek: Din nyfikna och lekfulla sida styr just nu och det är dina trevliga infall som får positiva känslor att glöda.

Annons

Utmaning: Hitta tiden.

Satsa på: Livets bästa.

Kräftan

22/6–22/7

Du påverkas av månen och nu tycks du ha ett ökat behov av andras omtänksamhet. Kanske du ber om några goda råd på vägen!

Kärlek: Månen visar att du drömmer mycket, men har svårt att få till dina drömmar praktiskt eller ekonomiskt. Tänk långsiktigt ...

Utmaning: Behåll humöret.

Satsa på: Fötterna på jorden.

Lejonet

23/7–22/8

Planeterna ger en lustfylld energi och nu satsar du på att göra sådant som fyller dig med glädje! Du lyckas hamna långt från det vardagsgrå.

Kärlek: Planeten Mars ger dig en sexig utstrålning och är du singel kan du inte undgå att väcka uppmärksamhet!

Utmaning: Undvik jobbslarv.

Satsa på: Ta chanserna.

Jungfrun

23/8–22/9

Nu är det svårt att få till rätt kommunikation och du når inte alltid fram med dina budskap. Utrusta dig med extra tålmod.

Annons

Kärlek: Det kan bli krockar av olika slag när Uranus och Saturnus blandar sig i leken. Dags att vara extra tydlig och sätta gränser!

Utmaning: Rensa luften.

Satsa på: Pyssla om dig.

Vågen

23/9–22/10

Vardagen tar mycket av din energi i början på veckan, tufft för de levnadsglada vågskålarna. Håll ut, små belöningar är på väg!

Kärlek: Du styrs av Venus och behöver harmoni och romantisk kärlek, men inget kommer av sig själv. Var generös med egen uppskattning.

Utmaning: Ha tålamod.

Satsa på: Positiva mål.

Skorpionen

23/10–22/11

Med Merkurius som styr är du nyfiken på nya kontakter. Kommunikationen flödar och du får lust att lära känna en person mer!

Kärlek: Nu släpper något inom dig och nu har du inte svårt för att uttrycka dina varma känslor. Du är rak på sak och förväntansfull.

Utmaning: Ha tillit.

Satsa på: Bolla idéer.

Skytten

23/11–21/12

Planeten Mars visar att din impulsiva sida dominerar just nu och det går sådär. Lite eftertanke och sunt förnuft kan ta dig längre!

Annons

Kärlek: Dina kärleksplaneter svävar lätt iväg med dig nu och ibland har du svårt för att ta rätt beslut. Låt magkänslan vara med.

Utmaning: Undvik slarv.

Satsa på: Detaljerna.

Stenbocken

22/12–20/1

Ekonomin kan gå ner av veckans stjärnor, men också få ett oväntat uppsving! Det lönar sig att vara extra observant på dina chanser.

Kärlek: Mars är planeten som sätter fart på känslorna. Det blir kanske inte särskilt harmoniska dagar, men passionen finns där!

Utmaning: Fokusera.

Satsa på: Kärlekstid.

Vattumannen

21/1–19/2

Du har bråttom att införa efterlängtade förändringar! Om de ska bli positiva för alla bör du inte vara för ivrig, hellre lyhörd.

Kärlek: Det finns tydliga mål att satsa på i ditt kärleksliv och nu tvekar du inte att anstränga dig. Du ger ditt allra bästa!

Utmaning: Bossa mindre.

Satsa på: Ödmjukhet.

Fiskarna

20/2–20/3

Din vecka påverkas av glada planeterna Uranus och Venus och nu är stämningen hög i ditt sociala liv. Alldeles rätt tid att ställa till med kalas!

Kärleken: Allting går i vågor nu, men när det är bra är det ofta över förväntan! Lyckopirren vill landa ...

Utmaning: Dyra planer.

Satsa på: Hjärtesakerna.

Annons