Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 27 mars-2 april 2023

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Neptunus influenser svalkar ditt annars så glödande eldelement. Nu känns det skönt att bara vara hemma och göra ingenting mer än njuta av att drömma dig bort!

Kärlek: Du hittar vägen till inre lugn och det smittar av sig på dina närmaste. En småmysig kärleksvecka väntar.

Utmaning: Jobbet.

Satsa på: Vardagsromantik.

Oxen

20/4–20/5

Nu är du rakt på sak och menar det du säger, det finns inget utrymme för några missförstånd. En utmärkt vecka för nya samarbeten!

Kärlek: Du är social och pratsjuk under planeten Merkurius influenser, och kärleken blir mer vänskaplig än romantisk.

Utmaning: Mycket jobb.

Satsa på: Trevliga kvällar.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Stjärnorna drar det ljusa till dig den här perioden och nöjena tycks rada upp sig. Att sätta guldkant på vardagen är ett måste och du frossar i god mat och dryck.

Kärlek: Venus energi är stark just nu och är du solo kan du inte låta bli att flörta när tillfällena kommer!

Utmaning: Lata dagar.

Satsa på: God planering.

Kräftan

22/6–22/7

Du har svårt att vara stilla på en och samma plats för länge nu och kanske du får se mycket nytt, spontana utflykter gillas!

Kärlek: Nu smyger sig Jupiters frihetslängtan in och ditt vanliga närhetsbehov känns som bortblåst. Singeln känner för ett äventyr.

Utmaning: Självdisciplinen.

Satsa på: Omväxling.

Lejonet

23/7–22/8

Uranus drar både spänning och kaos till dig och nu kanske det senare överväger. Det krävs lite extra tålamod för att skapa ordning igen!

Kärlek: Nu känner du dig stressad och rörig, dina prioriteringar hamnar därför inte alltid rätt och irritation uppstår lätt.

Utmaning: Glömskan.

Satsa på: Lägre krav.

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Nu finns det ett flöde av elementet eld i ditt tecken och det gör dig passionerat intresserad av mycket! Man känner din glöd.

Kärlek: Din kärleksvecka är hetare än väntat. Det är planeterna Venus och Mars energier som håller din sensuella låga brinnande.

Utmaning: Många beslut.

Satsa på: Magkänslan.

Vågen

23/9–22/10

De goda stjärnorna strålar mot ditt tecken och nu är det dags att ta viktiga initiativ, känna på andra stigar än de vanliga. Lycka och tur väntar!

Kärlek: Din utstrålning är av den oemotståndliga sorten just nu, så nu bör den som är singel ta för sig av nya vibrerande möjligheter.

Utmaning: Nya utgifter.

Satsa på: Fånga kärleken.

Skorpionen

23/10–22/11

Planeten Saturnus påverkan sänker din vanliga handlingskraft och nu inväntar du hellre bättre tider än fäktari motvind...

Kärlek: Ibland är du krävande och snudd på omedgörlig i alla de känslomässiga affärerna. Att vara mer rättvis skadar inte. Sänk garden!

Utmaning: Humöret svänger.

Satsa på: Tålamod.

Skytten

23/11–21/12

Pigga planeterna Venus och Merkurius gör dig vaken för allt som känns trevligt och njutbart just nu. Du känner också ett nytt behov av att vara kreativ!

Kärlek: Kärleken känns möjlig under Plutos stärkande trend! Luta dig mot den och känn motivationen öka.

Utmaning: Tidspressen.

Satsa på: Nya mål.

Stenbocken

22/12–20/1

Du har Saturnus influenser med dig och hugger i jämt. Det blir lite för lite vila ibland, men du undviker klokt att köra helt slut på dig!

Kärlek: Du är flitig och svår att hålla jämna steg med för en möjlig partner. Men i pauserna kan du ändå bli oväntat romantisk.

Utmaning: Balansen.

Satsa på: Hälsan.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Planeten Mars påverkan väcker starka känslor till liv och nu brinner du extra för någon eller något. Ditt engagemang gör skillnad!

Kärlek: En vibrerande kärleksvecka ligger framför många i det här tecknet. Den som är singel känner nog hur hjärtat vaknar till liv.

Utmaning: Stängda dörrar.

Satsa på: Öppna ögon.

Fiskarna

20/2–20/3

En tuff vecka väntar under planeten Uranus motsträviga energier, men du är laddad med ny gnista och låter ingenting få trycka ner digi skorna.

Kärlek: Nu finns det kanske problem att lösa, men du gör det med gott humör och positiv attityd och det hjälper!

Utmaning: Kommunikation.