Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Veckohoroskop 27 mars-2 april 2023

27 mar, 2023 
Li Larsson

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Neptunus influenser svalkar ditt annars så glödande eldelement. Nu känns det skönt att bara vara hemma och göra ingenting mer än njuta av att drömma dig bort!

Kärlek: Du hittar vägen till inre lugn och det smittar av sig på dina närmaste. En småmysig kärleksvecka väntar.

Utmaning: Jobbet.

Satsa på: Vardagsromantik.

Oxen

20/4–20/5

Nu är du rakt på sak och menar det du säger, det finns inget utrymme för några missförstånd. En utmärkt vecka för nya samarbeten!

Kärlek: Du är social och pratsjuk under planeten Merkurius influenser, och kärleken blir mer vänskaplig än romantisk.

Utmaning: Mycket jobb.

Satsa på: Trevliga kvällar.

Tvillingarna

21/5–21/6

Stjärnorna drar det ljusa till dig den här perioden och nöjena tycks rada upp sig. Att sätta guldkant på vardagen är ett måste och du frossar i god mat och dryck.

Annons

Kärlek: Venus energi är stark just nu och är du solo kan du inte låta bli att flörta när tillfällena kommer!

Utmaning: Lata dagar.

Satsa på: God planering.

Kräftan

22/6–22/7

Du har svårt att vara stilla på en och samma plats för länge nu och kanske du får se mycket nytt, spontana utflykter gillas!

Kärlek: Nu smyger sig Jupiters frihetslängtan in och ditt vanliga närhetsbehov känns som bortblåst. Singeln känner för ett äventyr.

Utmaning: Självdisciplinen.

Satsa på: Omväxling.

Lejonet

23/7–22/8

Uranus drar både spänning och kaos till dig och nu kanske det senare överväger. Det krävs lite extra tålamod för att skapa ordning igen!

Kärlek: Nu känner du dig stressad och rörig, dina prioriteringar hamnar därför inte alltid rätt och irritation uppstår lätt.

Utmaning: Glömskan.

Satsa på: Lägre krav.

Jungfrun

23/8–22/9

Annons

Nu finns det ett flöde av elementet eld i ditt tecken och det gör dig passionerat intresserad av mycket! Man känner din glöd.

Kärlek: Din kärleksvecka är hetare än väntat. Det är planeterna Venus och Mars energier som håller din sensuella låga brinnande.

Utmaning: Många beslut.

Satsa på: Magkänslan.

Vågen

23/9–22/10

De goda stjärnorna strålar mot ditt tecken och nu är det dags att ta viktiga initiativ, känna på andra stigar än de vanliga. Lycka och tur väntar!

Kärlek: Din utstrålning är av den oemotståndliga sorten just nu, så nu bör den som är singel ta för sig av nya vibrerande möjligheter.

Utmaning: Nya utgifter.

Satsa på: Fånga kärleken.

Skorpionen

23/10–22/11

Planeten Saturnus påverkan sänker din vanliga handlingskraft och nu inväntar du hellre bättre tider än fäktari motvind...

Kärlek: Ibland är du krävande och snudd på omedgörlig i alla de känslomässiga affärerna. Att vara mer rättvis skadar inte. Sänk garden!

Utmaning: Humöret svänger.

Satsa på: Tålamod.

Skytten

23/11–21/12

Pigga planeterna Venus och Merkurius gör dig vaken för allt som känns trevligt och njutbart just nu. Du känner också ett nytt behov av att vara kreativ!

Annons

Kärlek: Kärleken känns möjlig under Plutos stärkande trend! Luta dig mot den och känn motivationen öka.

Utmaning: Tidspressen.

Satsa på: Nya mål.

Stenbocken

22/12–20/1

Du har Saturnus influenser med dig och hugger i jämt. Det blir lite för lite vila ibland, men du undviker klokt att köra helt slut på dig!

Kärlek: Du är flitig och svår att hålla jämna steg med för en möjlig partner. Men i pauserna kan du ändå bli oväntat romantisk.

Utmaning: Balansen.

Satsa på: Hälsan.

Vattumannen

21/1–19/2

Planeten Mars påverkan väcker starka känslor till liv och nu brinner du extra för någon eller något. Ditt engagemang gör skillnad!

Kärlek: En vibrerande kärleksvecka ligger framför många i det här tecknet. Den som är singel känner nog hur hjärtat vaknar till liv.

Utmaning: Stängda dörrar.

Satsa på: Öppna ögon.

Fiskarna

20/2–20/3

En tuff vecka väntar under planeten Uranus motsträviga energier, men du är laddad med ny gnista och låter ingenting få trycka ner digi skorna.

Kärlek: Nu finns det kanske problem att lösa, men du gör det med gott humör och positiv attityd och det hjälper!

Utmaning: Kommunikation.

Annons