Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 28 augusti - 3 september 2023

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Du är snabb under Venus stjärna med att ta de spontana besluten. Nu dras du till det äventyrliga, men ändå bekväma och njutningsfulla.

Kärlek: Nu vill du gärna lyxa till det och skämma bort hjärtevännen, kanske är det dags att åka iväg på en härlig helgresa för två!

Utmaning: Räkningarna.

Satsa på: Slå till.

Oxen

20/4–20/5

Planeten Merkuriuspåverkan väcker det härlite långsamma tecknet och nu vill du handla när möjligheterna visar sig. Kanske du oväntat byter spår!

Kärlek: Du sätter fart på nya planer och kärleken får hänga med. För dig är det viktigt med lojalitet och samarbete.

Utmaning: Var lyhörd.

Satsa på: Förnyelse.

Tvillingarna

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

21/5–21/6

Uranus är en spännande influens i tecknet och nu flödar infallen, men det finns inte mycket stabilitet. Var rädd om ekonomin!

Kärlek: Det finns mycket lekfullhet i ditt tecken just nu, men det är si och så med ansvar och förnuft. Gör ingenting förhastat ...

Utmaning: Hejda dig.

Satsa på: Sunt förnuft.

Kräftan

22/6–22/7

Planeten Saturnus påverkan gör dig allvarlig och plikt-trogen, nu kommer jobb och andra viktiga sysslor först. Nöjena får vänta.

Kärlek: Du är snålare med ömhetsbetygelserna just nu, men det vänder i mitten av perioden, då kommer Venus med en ömsint knuff!

Utmaning: Hitta tålamod.

Satsa på: Kärleksmys.

Lejonet

23/7–22/8

Nu behöver du extra mycket omväxling och att lämna din vanliga miljö ett tag ger energi och lust att prova på nya saker. Du lever upp!

Kärlek: Romantiska månens påverkan förgyller många Lejons kärleksliv just nu. Du hittar anledningar att fly de grå dagarna.

Utmaning: Planera först.

Satsa på: Livskvalitet.

Jungfrun

23/8–22/9

Allt går inte som väntat nu, men du har ingenting emot en paus från ditt vanliga effektiva tempo. Du hämtar andan med ett nytt nöje!

Kärlek: Det här är lugna veckan för många, men är du singel väntar något speciellt på dig. Var observant på Fiskarna.

Utmaning: Hitta sinnesro.

Satsa på: Naturens under.

Vågen

23/9–22/10

Jupiters fina läge får dig att glittra av förväntning. Nu tar du dagen som den kommer, slösar bort en slant och roar dig med små äventyr!

Kärlek: Stjärnornas eld-element visar sig och nu kan även gammal glöd ta fart. Många i tecknet känner sig nyförälskade.

Utmaning: Undvik spel.

Satsa på: Kärleksfest.

Skorpionen

Vilket stjärntecken passar du med?

23/10–22/11

Dina mål känns obestämda och du bör komma till klarhet om du ska ha en chans att nå framgångar med dem. Stoppa inte huvudet i sanden!

Kärlek: Kärleken känns trygg och säker för många i Skorpionens tecken, ändå kan det pyra till ibland. Undvik att gräla om småsaker.

Utmaning: Stå på jorden.

Satsa på: Viljestyrka.

Skytten

23/11–21/12

Din humor och förmåga att tänka positivt hjälper dig när det tycks krångla både här och där. Kom ihåg att du måste anstränga dig också!

Kärlek: Du har koll på dina egna behov, men hur är det med hjärtevännens? Spring inte förbi, stanna upp ett tag och känn in.

Utmaning: Tygla rastlösheten.

Satsa på: Närvaro.

Stenbocken

22/12–20/1

Venus läge visar att Stenbocken är ovanligt öppen och utåtriktad. Den här veckan fångar du in de goda mötena. Det är dags att bredda kontakterna.

Kärlek: Nu spirar hopp och förväntningar, du känner på dig att den här veckan blir något extra på kärlekssidan!

Utmaning: Lämna hjulspåren.

Satsa på: Nytänkande.

Vattumannen

21/1–19/2

Att tänka bortom hinder och bromsklossar får upp humöret under en tuff vecka. Nu gäller det att utmana dig själv, inte slå ner på dig ...

Kärlek: Saturnus influenser skvallrar om snåla tider på väg, luften kan gå ur dig om du måste lägga din fokus på annat håll.

Utmaning: Planera om.

Satsa på: Se framåt.

Fiskarna

20/2–20/3

Det är fart och fläkt över ditt tecken den här veckan. Planeten Mars får dig att vilja röra på dig, att vara både fysiskt och mentalt aktiv ärett måste!

Kärlek: Du är en passionerad firre just nu och orädd och nyfiken simmar du tveklöst in i de hetaste vattnen ...

Utmaning: Undvik skråmor.

Satsa på: Kärleken.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken