Lästips: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Veckohoroskop 29 januari - 4 februari 2024

26 jan, 2024 
AvLi Larsson

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadeller
Annons

Väduren

21/3–19/4

Venus är en nöjeslysten influens och nu försöker du skapa mer tid till sådant du tycker är roligt och spännande. Ditt sociala liv får en livlig energi.

Kärlek: Spänningen stiger i många Vädurars kärleksliv den här perioden. Plutos påverkan skruvar upp lågan!

Utmaning: Undvik slarv.

Satsa på: En ny planering.

Oxen

20/4–20/5

Din vecka är skönt befriad från stress och måsten, i stället satsar du på dig och dina behov och släpper prestationsångesten.

Kärlek: Din energi dalar under månens påverkan och du bör hellre ägna dig åt lugna myskvällar än lova hjärtevännen för mycket.

Utmaning: Säg nej ofta.

Satsa på: Lagom aktiviteter.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är smart och framåt under Merkurius stjärna, nu flödar idéerna och du hittar rätt lösningar. En chans till nya spännande planer!

Kärlek: Ibland stormar det i dina känslor och du vill mer än du kanske kan. Det är dock positiva energier som rör om nu.

Annons

Utmaning: Fatta besluten.

Satsa på: Gå framåt.

Kräftan

22/6–22/7

Det känns avslappnat att inte planera så mycket, bara ta dagarna som de kommer. Att landa i nuet ofta känns som välgörande pauser för dig!

Kärlek: Ibland irriterar du dig på småsaker och glömmer det viktigaste. Sätt fötterna på jorden och visa din partner omtanke.

Utmaning: Varva ner.

Satsa på: Inlevelse.

Lejonet

23/7–22/8

Du har planeten Jupiter som ledstjärna just nu och det gör dig mer framåt, risktagande och orädd. Att våga öppna nya dörrar ger dig fördelar!

Kärlek: Du har mycket att vinna på att visa mer av din omtänksamma sida för rätt person. Var generös och se vad som händer ...

Utmaning: Öppna upp.

Satsa på: Tillit.

Jungfrun

23/8–22/9

Saturnus bana antyder låg energi, ändå sitter du sällan stilla. Du är plikttrogen och vill inte tappa farten, men bör ladda om under några lugna dagar!

Annons

Kärlek: Du har alltid hjärtat med dig, men när du behöver egen tid är det ibland svårt att vara tydlig.

Utmaning: Kommunicera.

Satsa på: Välbefinnandet.

Vågen

23/9–22/10

Stjärnorna pekar mot att du vill och behöver tänka mer på hälsan, motionera och sova bra. Men det blir inte alltid som du tänkt dig.

Kärlek: Saturnus påverkan bromsar kommunikationen och det uppstår irriterande missförstånd. Fokusera på det positiva!

Utmaning: Var rädd om dig.

Satsa på: Självdisciplinen.

Skorpionen

23/10–22/11

Mars påverkan är intensiv och du är rastlös, men på ett positivt vis. Du säger spontant ja till sådant som bjuder på spänning!

Kärlek: Kärleksvibbarna kan plötsligt ta sig och du ser din vän med nya ögon. Är du singel kommer heta chanser att närma sig.

Utmaning: Var redo.

Satsa på: Självförtroendet.

Skytten

23/11–21/12

Jupiters influenser känner sig som mest hemma i sitt eget tecken och nu vill du vidga vyerna, kanske resa och se dig omkring.

Annons

Kärlek: Du har tumme med turen under din egen influens från Jupiter. Positiva tankar föder rätt handlingar och du får gensvar!

Utmaning: Prioritera rätt.

Satsa på: Modiga beslut.

Stenbocken

22/12–20/1

Något festligt med vännerna eller familjen kan vara din ljuspunkt under den här perioden. Även du som har mycket bör ta dig tid för detta!

Kärlek: Nu ökar balansen och att stå stadigt med dina viktigaste relationer ökar välbefinnandet. Visa din värme.

Utmaning: Bjud generöst.

Satsa på: Lyckliga minnen.

Vattumannen

21/1–19/2

Den spännande planeten Uranus är din härskare och nu dras du åt olika håll. Lite stressigt, men du vill inte säga nej till något!

Kärlek: Du följer sällan rutiner och den här veckan är du motsatsen till förutsägbar. Kanske en turbulent kärleksperiod.

Utmaning: Överraska lagom.

Satsa på: Ansvarskänslan.

Fiskarna

20/2–20/3

Månens bana visar att det finns något från ditt förflutna som kastar sina skuggor över de här dagarna. Gör dig fri och tänk framåt i stället!

Kärlek: Det finns mer att göra på det här området. Tveka inte, men jobba lite på planerna innan du fattar beslut.

Utmaning: Förbered dig.

Satsa på: Ansträngningar.

Annons