Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Veckohoroskop 29 juli-4 augusti 2021

29 jul, 2021 
Monica Hortell

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Människor med ovanliga idéer söker ditt sällskap och du får mycket nytt att tänka på. Dessutom har du praktiska saker att ta hand om. Tiden flyger iväg och det är stressigt men också kul. Du ser det ljusa och positiva i alla situationer.

Oxen

20/4–20/5

Både dina ord och ditt beteende påverkar andra människor mer än du vet om. Speciellt i kontakten med yngre personer måste du tänka dig för och inte ge ut några signaler som kan missuppfattas. Ofta är det bättre att säga för lite än för mycket!

Tvillingarna

21/5–21/6

Du tänker snabbt men du är ändå noga med detaljerna. Det har du nytta av eftersom du måste fatta flera viktiga beslut. Även människor omkring dig litar alltmer på ditt omdöme. Ett kortvarigt miljöombyte blir inspirerande på många sätt.

Kräftan

22/6–22/7

Nu är ditt självförtroende verkligt påtagligt. Du gör det du känner förutan att fundera särskilt mycket. Det kan vara bra att dra ner lite på tempot så du hinner lyssna in omgivningen. Det finns en person i din närhet som har bra idéer.

Annons

Lejonet

23/7–22/8

Du får ett glädjande ekonomiskt besked. Även på andra områden går det åt rätt håll och du tänker framåt på ett annat och nytt sätt än tidigare. En av dina närstående är pessimistisk och kritisk men du tar inte åt dig av det.

Jungfrun

23/8–22/9

Du är bra på att planera och du ligger steget före de flesta andra. Energin är bra, så du orkar också fullfölja det du tänkt. Flera omkring dig gör dock misstag och trasslar till det för sig. Oroa dig inte för sådant du inte kan påverka!

Vågen

23/9–22/10

Du är lyhörd och empatisk. När människor mår dåligt lyssnar du utan att döma och ofta hjälper du till att vända en negativ trend. Risken är att du själv blir trött av att alltid finnas där för andra, så du måste ha lite egen tid ibland.

Skorpionen

23/10–22/11

Du har starka och personliga åsikter och säger vad du tycker. Det uppskattas inte av alla men det hade du inte heller väntat dig. Det gäller att du är bestämd i alla fall; att fegt backa undan leder bara till att du kommer bli missnöjd med dig själv.

Annons

Skytten

23/11–21/12

Du är orädd och framåt och och umgås lättsamt med både nya och gamla vänner. Seriösa och jobbinriktade möten fungerar också bra. Dessutom ligger det romantik i luften. Du blir uppvaktad av någon som betyder mycket för dig.

Stenbocken

22/12–20/1

Oväntade möten kul sammanträffanden och nya spännande samtal präglar veckan. Du får mycket nytt att tänka på. Ett samarbete som startar nu blir lyckosamt för alla inblandade. Var noga med att hålla dina löften, även i småsaker!

Vattumannen

21/1–19/2

Du har bestämda uppfattningar om vad som är rätt och fel. Nu märker du att en närstående bryter mot dina principer och först blir du upprörd. Men det är viktigt att du ändå försöker förstå hur vederbörande tänker och känner.

Fiskarna

20/2–20/3

Du hjälper människor som inte hinner med sina åtaganden. Humöret går upp och ner men du lyckas ha en behärskad fasad även när det stormar inombords. Var försiktig med pengar, det tycks finns någon som försöker utnyttja dig!

Annons