Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 29 maj-4 juni 2023

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Planeten Neptunus påverkan gör den mest skärpta i tecknet till en dagdrömmare! Att tänka och handla rationellt är ett måste när du ska fatta beslut.
Kärlek: Romantiken blommar inom dig, men just nu är det lätt att glömma viktiga dagar och möten. Skriv upp dem!
Utmaning: Stå på jord.
Satsa på: Logiken.

Oxen

20/4–20/5

Att upptäcka nya miljöer, människor och intressen blir ett lyft för dig. Du tar tacksamt emot det du får och fylls av positiv energi!
Kärlek: Venus öppnar dina sinnen för livets bästa just nu. Handlar det om kärlek för dig, ska du satsa på en romantisk resa.
Utmaning: Fokus på jobbet.
Satsa på: Ledighet

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Planeten Mars eldkraft påverkar och nu krymper tålamodet. Till det positiva hör att du har lättare för att sätta gränser och stå upp för dig själv.
Kärlek: Nu svänger humöret som vädret och små gräl är möjliga. Sätt inte något som är bra för dig på spel!
Utmaning: Undvik dramer.
Satsa på: Inre lugn.

Kräftan

22/6–22/7

Du är nyfiken under Jupiters stjärna och nya upplevelser väntar. Månens energier gör dig dock bekväm och reser du vill du bo bra.
Kärlek: Månens trivsamma energier gör kärleken mer harmonisk och avslappnad och det bjuder in humor och skratt i relationen.
Utmaning: Undvik lyxpriser.
Satsa på: Mysdagar.

Lejonet

23/7–22/8

Du är zodiakens ljuspelare just nu och många blir gladare när de vistas i din närhet. Att få ge gör även dig lyckligare!
Kärlek: Nu vill du gärna bre på och visa ditt stora hjärta. Det kan komma allt från gåvor till överraskande tjänster från ditt håll.
Utmaning: Passa tider.
Satsa på: En kärleksvecka.

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Nu kan även en förnuftig Jungfru få oväntade infall. Följ ditt hjärta och instinkter, men tänk efter noga innan du ändrar några planer.
Kärlek: Det kan dyka upp olika åsikter under Uranus rebelliska stjärna. Diskutera med en saklig och vänskaplig ton.
Utmaning: Visa tålamod.
Satsa på: Positivt tänkande

Vågen

23/9–22/10

Med planeterna Venus och Mars som ledstjärnor andas hela du passion och viljestyrka! Det du vill ha ser du till att få.
Kärlek: Nu har du svårt för att sansa dig, fötterna flyger en bra bit ovanför jorden när det handlar om känslor och kärlek. Du är förälskad!
Utmaning: Förseningar.
Satsa på: Tydliga planer.

Skorpionen

23/10–22/11

Saturnus påverkan är återhållsam, men också strävsam och din järnvilja stärks ytterligare. Nu jobbar du helst i det tysta.
Kärlek: Din kärleksmelodi är lågmäld men stabil. Du är rädd om det du har och låter dig inte distraheras av en eventuell beundrare.
Utmaning: Onödiga utgifter.
Satsa på: En budget.

Skytten

23/11–21/12

Du vill gärna gå framåt snabbt och glida förbi hindren utan ansträngning, men nu finns tecken på att du snarare måste måste jobba lite extra för målen. Kärlek: Kommunikationen kan bli bättre, nu är det mer välgörande att prata ut än att sopa något under mattan...
Utmaning: Ta initiativet.
Satsa på: Försoning.

Stenbocken

22/12–20/1

Ditt tecken får energi av veckans planeter och kanske du vill fira något särskilt med lite fest. Samla dem du tycker om!
Kärlek: En tursam vecka för både singlar och stadgade i tecknet när Venus möter Jupiter. Nu höjs temperaturen i ditt kärleksliv.
Utmaning: Läs det finstilta.
Satsa på: Nya nöjen.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Just nu har du en intressant vardag att ta itu med, det händer något hela tiden och du trivs med att stå i centrum av det viktigaste.
Kärlek: Känslorna blir hetare av eldplaneten Mars påverkan på tecknet. En spännande tid med nya sensationer att upptäcka.
Utmaning: Mer sysslor.
Satsa på: Lediga kvällar.

Fiskarna

20/2–20/3

Din rastlöshet är ofta av den positiva sorten, men ibland springer du iväg från dina plikter och komplikationer uppstår. Roa dig med ansvar!
Kärlek: Du hoppar snabbt mellan olika aktiviteter just nu. Ta med kärleken, som annars kan känna sig övergiven...
Utmaning: Följ planerna.
Satsa på: Sunt förnuft