Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar

Veckohoroskop 29 maj-4 juni 2023

29 maj, 2023 
Li Larsson

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Planeten Neptunus påverkan gör den mest skärpta i tecknet till en dagdrömmare! Att tänka och handla rationellt är ett måste när du ska fatta beslut.
Kärlek: Romantiken blommar inom dig, men just nu är det lätt att glömma viktiga dagar och möten. Skriv upp dem!
Utmaning: Stå på jord.
Satsa på: Logiken.

Oxen

20/4–20/5

Att upptäcka nya miljöer, människor och intressen blir ett lyft för dig. Du tar tacksamt emot det du får och fylls av positiv energi!
Kärlek: Venus öppnar dina sinnen för livets bästa just nu. Handlar det om kärlek för dig, ska du satsa på en romantisk resa.
Utmaning: Fokus på jobbet.
Satsa på: Ledighet

Tvillingarna

21/5–21/6

Planeten Mars eldkraft påverkar och nu krymper tålamodet. Till det positiva hör att du har lättare för att sätta gränser och stå upp för dig själv.
Kärlek: Nu svänger humöret som vädret och små gräl är möjliga. Sätt inte något som är bra för dig på spel!
Utmaning: Undvik dramer.
Satsa på: Inre lugn.

Kräftan

22/6–22/7

Annons

Du är nyfiken under Jupiters stjärna och nya upplevelser väntar. Månens energier gör dig dock bekväm och reser du vill du bo bra.
Kärlek: Månens trivsamma energier gör kärleken mer harmonisk och avslappnad och det bjuder in humor och skratt i relationen.
Utmaning: Undvik lyxpriser.
Satsa på: Mysdagar.

Lejonet

23/7–22/8

Du är zodiakens ljuspelare just nu och många blir gladare när de vistas i din närhet. Att få ge gör även dig lyckligare!
Kärlek: Nu vill du gärna bre på och visa ditt stora hjärta. Det kan komma allt från gåvor till överraskande tjänster från ditt håll.
Utmaning: Passa tider.
Satsa på: En kärleksvecka.

Jungfrun

23/8–22/9

Nu kan även en förnuftig Jungfru få oväntade infall. Följ ditt hjärta och instinkter, men tänk efter noga innan du ändrar några planer.
Kärlek: Det kan dyka upp olika åsikter under Uranus rebelliska stjärna. Diskutera med en saklig och vänskaplig ton.
Utmaning: Visa tålamod.
Satsa på: Positivt tänkande

Vågen

23/9–22/10

Med planeterna Venus och Mars som ledstjärnor andas hela du passion och viljestyrka! Det du vill ha ser du till att få.
Kärlek: Nu har du svårt för att sansa dig, fötterna flyger en bra bit ovanför jorden när det handlar om känslor och kärlek. Du är förälskad!
Utmaning: Förseningar.
Satsa på: Tydliga planer.

Annons

Skorpionen

23/10–22/11

Saturnus påverkan är återhållsam, men också strävsam och din järnvilja stärks ytterligare. Nu jobbar du helst i det tysta.
Kärlek: Din kärleksmelodi är lågmäld men stabil. Du är rädd om det du har och låter dig inte distraheras av en eventuell beundrare.
Utmaning: Onödiga utgifter.
Satsa på: En budget.

Skytten

23/11–21/12

Du vill gärna gå framåt snabbt och glida förbi hindren utan ansträngning, men nu finns tecken på att du snarare måste måste jobba lite extra för målen. Kärlek: Kommunikationen kan bli bättre, nu är det mer välgörande att prata ut än att sopa något under mattan...
Utmaning: Ta initiativet.
Satsa på: Försoning.

Stenbocken

22/12–20/1

Annons

Ditt tecken får energi av veckans planeter och kanske du vill fira något särskilt med lite fest. Samla dem du tycker om!
Kärlek: En tursam vecka för både singlar och stadgade i tecknet när Venus möter Jupiter. Nu höjs temperaturen i ditt kärleksliv.
Utmaning: Läs det finstilta.
Satsa på: Nya nöjen.

Vattumannen

21/1–19/2

Just nu har du en intressant vardag att ta itu med, det händer något hela tiden och du trivs med att stå i centrum av det viktigaste.
Kärlek: Känslorna blir hetare av eldplaneten Mars påverkan på tecknet. En spännande tid med nya sensationer att upptäcka.
Utmaning: Mer sysslor.
Satsa på: Lediga kvällar.

Fiskarna

20/2–20/3

Din rastlöshet är ofta av den positiva sorten, men ibland springer du iväg från dina plikter och komplikationer uppstår. Roa dig med ansvar!
Kärlek: Du hoppar snabbt mellan olika aktiviteter just nu. Ta med kärleken, som annars kan känna sig övergiven...
Utmaning: Följ planerna.
Satsa på: Sunt förnuft

Annons