Lästips:LäsarberättelserVirkaTrädgårdHusmorstipsLoppisSemester i SverigeCampingAllsång på skansenBoktips

Veckohoroskop 3 – 9 juni 2024

31 maj, 2024 
Li Larsson

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Planeten Venus påverkan tar fram din utåtriktade och glada sida och nu vill du upptäcka nya platser, människor och nöjen. Planera dina resor.

Kärlek: Försommaren gör dig avslappnad och sugen på kärlek. Du som är solo har bäst kemi med Vågen och Skorpionen!

Utmaning: Slösa inte.

Satsa på: Håll din budget.

Oxen

20/4–20/5

Du är den som samlar dina närmaste när det är festligheter på gång och ställer dig ofta själv vid grytorna eller grillen. Nu vill du överraska!

Kärlek: Venus influens bjuder många i det här tecknet på kärleksfest. Du låter de romantiska sinnesstämningarna ta över.

Utmaning: Planera mer.

Satsa på: Detaljerna.

Tvillingarna

21/5–21/6

Du har svårt för att slutföra saker under veckans livliga Jupiter. Det finns helt enkelt för mycket lust och upptäckarglädje!

Kärlek: Du är rastlös just nu, har svårt för att fokusera på mindre än fem saker samtidigt! Låt bli att irritera hjärtevännen.

Utmaning: Varva ner.

Satsa på: Rätt prioritering.

Annons

Kräftan

22/6–22/7

Nu tycks du ha många saker på gång i livet, driven och målmedveten som du är. Stressen kan dock hälsa på om du inte respekterar dina gränser.

Kärlek: Svartsjukan spökar ibland, men det positiva överväger denna passionerade vecka under Plutos styre.

Utmaning: Ta kontroll.

Satsa på: Positiva aktiviteter.

Lejonet

23/7–22/8

Planeten Uranus sorglösa energier påverkar och nu är det lätt hänt att du slänger ur dig löften du inte kan hålla. Var observant!

Kärlek: Just nu finns där en spontanitet i dig som agerar utan att tänka efter. Du är charmig, ändå kan gräl överraskande uppstå ...

Utmaning: Tänk efter.

Satsa på: En rådgivare.

Jungfrun

23/8–22/9

Stjärnorna visar att även ett plikttroget tecken som ditt behöver tid för äventyr i vardagen ibland. Just nu flyr du gärna de vanliga sysslorna.

Kärlek: Du är en glad initiativtagare under planeten Jupiters påverkan. Det blir inte alltid rätt, men du gör ditt bästa!

Utmaning: Var noga.

Satsa på: Frihet.

Annons

Vågen

23/9–22/10

När Jupiter och Venus påverkar har du tur med pengar, kärlek eller nya kontakter. Energierna vill dig väl, men var inte godtrogen!

Kärlek: Det är hög stämning i många vågskålars kärleksliv den närmaste tiden, när Venus signalerar om att banden knyts hårdare.

Utmaning: Lyssna inåt.

Satsa på: Ta tillfällena.

Skorpionen

23/10–22/11

Planeten Saturnus påverkan är sträng och tillbakahållen. Din vanliga entusiasm finns där inombords, men du måste anstränga dig mer för resultaten!

Kärlek: Du är envis och ibland sarkastisk. Se upp för att såra när du egentligen bara vill driva saker framåt ...

Utmaning: Var tydlig.

Satsa på: Ödmjukhet.

Skytten

23/11–21/12

Att utvecklas hör till Merkurius påverkan på tecknet. Du har chansen att hitta nya intresseområden att utforska under den här perioden.

Annons

Kärlek: Stjärnorna gör dig romantisk, så mycket som ditt självständiga inre tillåter. Slösa med blommor och choklad!

Utmaning: Vidga perspektiven.

Satsa på: Kvällar för två.

Stenbocken

22/12–20/1

Mars bana ökar din fysiska energi och nu kan även du som vanligen inte tränar få en oemotståndlig lust att röra på kroppen!

Kärlek: När du bjuder till blir det ofta med små saker hellre än stora och dramatiska. Du känner dig dock uppskattad och sedd just nu.

Utmaning: Öppna dig.

Satsa på: Det sensuella.

Vattumannen

21/1–19/2

Månens påverkan är inte den drivkraftiga, mer den lugna och lite passiva. Nu behöver du andras initiativförmåga.

Kärlek: Tvivla inte ens om du är inbiten singel. Någon i Lejonets eller Vågens tecken gör intryck och det är upp till dig att ta första steget!

Utmaning: Kom igång.

Satsa på: Samarbeten.

Fiskarna

20/2–20/3

Den här veckan känns som en vändpunkt och kanske en oväntad sådan! Du tänker och handlar snabbt och tar chanserna som kommer.

Kärlek: En förförisk Pluto styr och du behöver inte anstränga dig för att vara sexig, den energin och utstrålningen finns där ändå.

Utmaning: Stå stark.

Satsa på: Egna beslut.

Annons