Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 30 oktober - 5 november 2023

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Jupiter vet inga gränser och nu har du sannolikt ställt in dig på något större och krävande, men som tycks värt alla ansträngningar!

Kärlek: Venus och Jupiters stjärnor strålar och nu kandu ha vad man kallar tur i kärlek! Våga chansa påhögsta vinsten.

Utmaning: Håll ordning.

Satsa på: Din förmåga.

Oxen

20/4–20/5

Känslosamma månen gör dig observant på hur andra har det. Ditt hjärta mjuknar och du släpper andra närmare, ny vänskap kan uppstå.

Kärlek: Det roar dig att planera små utflykter och andra överraskningar för två. Din generositet och påhittighet uppskattas.

Utmaning: Överdrifter.

Satsa på: Håll budgeten.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är ofta splittrad på mycket, men nu hjälper Merkurius influens dig att sätta ner foten både för dig själv och andra. En gräns-sättning som känns sund.

Kärlek: Din kärleksvecka är stabil men småtråkig, men det gör känslorna gott att få ladda om!

Utmaning: Andras reaktioner.

Satsa på: Välbefinnandet.

Kräftan

22/6–22/7

Det finns mycket som lockar just nu, men mest känner du för att sätta fart på sådant som varit lite sömnigt förut. Din envishet kan ta dig långt ...

Kärlek: Energin ökar under Mars stjärna. Om du sätter lite fart kan du faktiskt få ut mer av både kärleken och pengarna!

Utmaning: Stressa inte.

Satsa på: Effektivitet.

Lejonet

23/7–22/8

Plutos påverkan gör dig ivrig att nå resultat snabbt och du sätter kanske fart på flera projekt samtidigt. Glöm inga viktiga detaljer!

Kärlek: Gör gärna upp planer, men var försiktig med att gapa efter för mycket den här veckan. Du kanske måste kompromissa ...

Utmaning: Bromsa lite.

Satsa på: Lagom tempo.

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Frihetsbehovet är starkt under Jupiters påverkan, nu är det svårt att vara flitig som en myra, som du är van vid. Ta ledigt om du kan.

Kärlek: Du vill följa magkänslan och lyssnar inte på några goda råd just nu. Se upp för att göra dig omöjlig på kärlekssidan.

Utmaning: Var lyhörd.

Satsa på: Komma överens.

Vågen

23/9–22/10

Goda middagar och trevliga upplevelser gör din vecka, särskilt om du har rätt sällskap. Planera för det roliga, så hinner du mer!

Kärlek: Kärleksmys och kramar känns extra viktigt för dig när månen påverkar. Du vill bara vara nära så mycket som möjligt.

Utmaning: Håll tider.

Satsa på: Njut full ut.

Skorpionen

23/10–22/11

Jupiter och Merkurius influenser visar att det här är en spännande tid med fina utmaningar inom räckhåll. Du får lätt bra idéer.

Kärlek: Äkta värme riktas mot dig under veckans planeter och du är noga med att ge tillbaka. En förmodad topp för kärleken.

Utmaning: Våga mer.

Satsa på: Ljusa dagar.

Skytten

23/11–21/12

Nu tar du inte på dig vadsom helst, du är kräsen och nästan ovillig att samarbeta om något. Säg inte nej för ofta, du kan missa något positivt!

Kärlek: Saturnus delar ut sina tuffa utmaningar, men du märker snart att du har allt att vinna på att anstränga dig ...

Utmaning: Var dig själv.

Satsa på: Lätta upp.

Stenbocken

22/12–20/1

Saturnus och Mars är planeter som ger energi och beslutsamhet, nu är du starkt fokuserad på målen. Låt dig inte sväljas helt av dina sysslor!

Kärlek: Fånga dagarna eller stunderna du får ihop med hjärtevännen. Det är ofta det lilla som kan göra en stor skillnad ...

Utmaning: Hitta tiden.

Satsa på: Viktiga insikter.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Uranus ger hög stämning och omväxling, trevligt sällskap och upplyftande nöjen. Kanske du spontant vill överraska med en fest!

Kärlek: Tursamma stjärnor öppnar nya möjligheter, men nu handlar de mer om känslor och relationer än något materiellt.

Utmaning: Ge efter.

Satsa på: Ta kontakt.

Fiskarna

20/2–20/3

Planeten Plutos påverkan gör dig tuffare och du vill se förändringar. Du drar dig inte för att rensa ut det som inte behövs längre.

Kärlek: Plutos influenser hjälper dig att komma under ytan och känna efter vad du verkligen vill. En tid när heta känslor vaknar.

Utmaning: Var varsam.

Satsa på: Klarhet.