Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 4-10 september 2023

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Saturnus trend bromsar dina planer, ta ingenting för givet så slipper du bli besviken. Ligg också lågt med utgifterna, att spara ökar din trygghet.

Kärlek: Saturnus budskap är tydligt, undvik gräl och stå stadigt även när vardagen tränger sig på.

Utmaning: Rastlösheten.

Satsa på: Små belöningar.

Oxen

20/4–20/5

Planeten Neptunus energier får din kreativitet att glänsa på allvar. Nu vill du skriva, måla eller sätta dina avtryck på annat vis!

Kärlek: Singeln i tecknet som siktar högt blir troligtvis inte besviken. Något spännande väntar runt hörnet, du ska bara ta dig dit...

Utmaning: Hitta tiden.

Satsa på: Lusten.

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

När Jupiter styr finns det inte mycket du tar på allvar, möjligtvis äventyren. Du vill utmana dig själv i helt nya aktiviteter.

Kärlek: Nu finns det spår av din lekfullhet även på kärlekssidan. Dina spännande påhitt sätter fart på kommunikation och samarbete!

Utmaning: Ta ansvar.

Satsa på: Balansen.

Kräftan

22/6–22/7

En influens från Venus lättar upp tyngderna och nu prioriterar du dina egna behov. Kanske du kommer på att det är dags för fest!

Kärlek: Lås inte fast dig vid några planer i början på perioden, lämna öppet för de trevliga möjligheter som nu kan dyka upp.

Utmaning: Rensa i röran.

Satsa på: Glada dagar.

Lejonet

23/7–22/8

Vännerna ger positiv energi och du som har det stressigt omkring dig ser ändå till att hinna med flera trevliga möten. Det finns mycket att prata om!

Kärlek: Livspusslet går inte alltid ihop, men om något ger hopp är det kärleken. Sök stöd hos hjärtevännen ibland.

Utmaning: Hitta tillfällena.

Satsa på: Samarbeten.

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Nu smyger du in små förändringar. Du är trött på dina gamla mönster och vill skapa något nytt, helst utan att stöta dig med någon.

Kärlek: Kärleken tycks gå mot bättre tider för det här tecknet. Du är seriös och gör ditt bästa för att relationen ska växa!

Utmaning: Ta initiativen.

Satsa på: Må-bra-saker.

Vågen

23/9–22/10

Du vill göra sådant du mår bra av och typiska nöjen för ditt tecken att slå sig lös på är förstås god mat, inredning, design och shopping!

Kärlek: Ett och annat litet gnabb dyker kanske upp på kärleksstigen, men Venus ger dig inspiration till ljuva försoningar.

Utmaning: Slösa lagom.

Satsa på: Dina intressen.

Skorpionen

23/10–22/11

Du är ofta försiktig, men nu är det spontana beslut som leder dig till godbitarna. Följ din medfödda intuition så hamnar du rätt!

Kärlek: Kärleken är din bästa vän just nu, den du tankar kraft i och som ger dig stödet du behöver för att nå dina mål.

Utmaning: Våga chansa.

Satsa på: Självförtroendet.

Skytten

23/11–21/12

Nu lever du upp när du får syssla med sådant du verkligen tycker om. Det är dock svårt för dig att sätta gränser, det blir lätt för mycket av det goda!

Kärlek: Här går det upp och ner, men när det är som bäst njuter du av nuet och tänker inte på det som var.

Utmaning: Tygla ivern.

Satsa på: Lagom av allt.

Stenbocken

22/12–20/1

Det finns hinder mellan dig och dina mål, men där andra tecken hade gett upp tar du det som en utmaning. Du kämpar på tills du når fram!

Kärlek: Du gör inte så mycket väsen av något nu, minst av allt när det kommer till kärleken. Se upp så den inte känner sig bortglömd.

Utmaning: Utforska känslor.

Satsa på: Envishet.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Nu finns det mycket som rör runt i dig, men det är svårt att göra upp en riktig plan för det du önskar. Ta inga snabba beslut.

Kärlek: Det här området behöver nytt liv och lust just nu. Kanske det repar sig i slutändan, med hjälp av eldiga planeten Mars!

Utmaning: Sök klarhet.

Satsa på: Bolla tankarna.

Fiskarna

20/2–20/3

Jupiter och Venus får tillvaron att glänsa lite extra. Nu kommer en tid att njuta av, släpp kraven och lyxa till det även på vardagarna!

Kärlek: Kärleken känns som en av veckans ljuspunkter för tecknet. Med Venus i bra läge kan känslan av nyförälskelse vakna.

Utmaning: Sätt gränser.

Satsa på: Kvalitet.