Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar
Brand logo

Veckohoroskop 6-12 mars 2023

06 mar, 2023 
Li Larsson

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Nu har du en öppenhjärtig och sympatisk attityd och människor dras till dig. Ta vara på tillfällena att göra spännande kontakter!

Kärlek: Det finns fina vibbar i ditt tecken just nu, Venus och månen skapar romantiska ögonblick och uppmuntrar dig som är solo.

Utmaning: Sega morgnar.

Satsa på: Ta för dig.

Oxen

20/4–20/5

Du möts ofta av oförutsedda utmaningar, men ta dem med tålamod och visa din inre styrka. Det känns bra när du är klar och kan gå vidare!

Kärlek: Vardagen tränger sig på under Saturnus påverkan. Nu är det viktigt att vara överens och fatta gemensamma beslut.

Utmaning: Extra jobb.

Satsa på: Gott humör.

Tvillingarna

21/5–21/6

Uranus sätter fart på dagarna den här tiden, nu får du nytta av din förmåga att vara flexibel och ha många bollar i luften på en gång!

Kärlek: Ibland är du förvirrad och ofokuserad, men det är mest charmigt! Din förmåga att bli uppmärksammad är till fördel för singeln.

Utmaning: Mer ansvar.

Satsa på: Ha roligt.

Annons

Kräftan

22/6–22/7

Relationerna hamnar i fokus under en gynnsam influens från Merkurius och nu känner du för att komma närmare några av dem. Bjud till!

Kärlek: Du är ömhetstörstande under Venus klara stjärna och tar varje tillfälle att förgylla veckan med mjuka kärleksstunder.

Utmaning: Många utgifter.

Satsa på: Närheten.

Lejonet

23/7–22/8

Den här veckan sätts din självdisciplin på prov och nu gäller det att inte vara lat eller undanglidande. Visa att du ställer upp!

Kärlek: Som drottningen/kungen av Zodiaken förväntar du dig att bli bortskämd jämt, men du får kanske inte alltid precis som du vill...

Utmaning: Nya krav.

Satsa på: Ödmjukhet.

Jungfrun

23/8–22/9

Du tycks vara veckans hjälpreda, den som med skarp blick ser vad du kan lägga din hjälpsamma hand. Du är mer uppskattad än du tror!

Kärlek: Månen gör dig intresserad av kärleksfulla aktiviteter. Kanske du skriver rara meddelanden och bjuder på skön massage.

Utmaning: Få pauser.

Satsa på: Lite egentid.

Annons

Vågen

23/9–22/10

Ibland kör det ihop sig för dig och du blir stressad och irriterad. Men ta inte ut något elände i förskott, Jupiters tur kan dyka upp mitt i alltihop!

Kärlek: Nu är du kanske inte den stora initiativtagaren, snarare den som väntar på att något ska hända. Gör tvärtom.

Utmaning: Humöret.

Satsa på: Tro på dig.

Skorpionen

23/10–22/11

En vecka med nya möjligheter visar sig och just nu har du också handlingskraften med dig. Nya horisonter öppnar sig för den vakna i tecknet.

Kärlek: Du tar gärna chanser just nu och du kan bli blixtrande kär underNeptunus och Plutospassionerade stjärnor!

Utmaning: Svartsjukan.

Satsa på: Fånga lyckan.

Skytten

23/11–21/12

En krävande vecka brukar göra dig mer nöjd än när det händer för lite. Nu blir du lite rastlös och uttråkad och bör leta upp något roligt att engagera dig i!

Annons

Kärlek: Nu vill du ha gensvar och nöjer dig inte med mindre. Om du känner dig nonchalerad blir du tjurig.

Utmaning: Rastlösheten.

Satsa på: Nya idéer.

Stenbocken

22/12–20/1

Uranus energi har en lustig påverkan på ditt tecken just nu. Du gillar inte att vara spontan, men nu sker det som av ett inre tvång och du njuter av effekterna!

Kärlek: En lekfull stämningi tecknet gör det roligare att vara två. Du hittar på flera trevliga aktiviteter!

Utmaning: Röran.

Satsa på: Slappna av.

Vattumannen

21/1–19/2

Jupiters influens skapar frihetsbehov och nu vill du spontant ge dig iväg till andra platser. Att fly vardagen ibland ger ny energi!

Kärlek: Nu kan en lång eller kort resa väcka känslor, både för stadgade och singlar. Att gå på upptäcktsfärder känns romantiskt!

Utmaning: Jobbet.

Satsa på: Samförstånd.

Fiskarna

20/2–20/3

Eldiga planeten Mars gör stubinen kort och nu reagerar du snabbt och inte alltid särskilt genomtänkt. Bromsa tills förnuftet hinner med!

Kärlek: Din fokus på kärleken är något splittrad under planeten Mars influenser. Det är dock heta känslor som grumlar omdömet.

Utmaning: Tålamodet.

Satsa på: Se framåt.

Annons