Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 7-13 september 2022

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du skämtar och skojar och försöker höja humöret på alla omkring dig. Jobb och annat nyttigt kommer i andra hand men du lyckas i alla fall lösa ett problem som du grunnat på ett tag. Sedan kan du unna dig en trevlig belöning.

Oxen

20/4–20/5

Det finns en person i din närhet som ofta kommer med dubbla budskap. Ni försöker kommunicera men det fungerar inte. Rannsaka din egen roll i det – det kan hända att du är för påstridig och

kräver besked som tiden inte är mogen för.

Vilket stjärntecken passar du med?

Tvillingarna

21/5–21/6

Du vet vad du vill och låter ingen hindra dig, trots att det finns de som försöker. Var uppmärksam, så att ingen sprider falska rykten om dig! I kärleken ser det i alla fall bra ut och romantiken får en extra skjuts i samband med en resa.

Kräftan

22/6–22/7

Du är inne i en intensiv och omväxlande period. Ingen dag är den andra lik och du får träna på att ha många bollar i luften. En viktig ekonomisk fråga ser också ut att lösa sig. Det är gynnsamt att göra nya investeringar.

Lejonet

23/7–22/8

Du är generös och tolerant och gör ditt bästa för att inte haka upp dig på andras fel och brister. En vän du inte träffat på länge kommer med ett spännande förslag som måste tänkas igenom väldigt noga. Gör alltså inget förhastat!

10 sätt att spara tid i köket

Jungfrun

23/8–22/9

Du är säker på vad du tycker och vad du vill. Kompromisser är inte nödvändiga.I grupper blir du snabbt tongivande och människor uppskattar förstås att du tar ansvar. Men var på din vakt, en maktkamp är under uppsegling.

Vågen

23/9–22/10

Du ägnar dig gärna åt praktiska saker. Om något inte fungerar lyckas du i regel fixa det med en blandning av kreativitet och ren tur. Det imponerar på många och leder också till att du får ett nytt väldigt spännande uppdrag.

Skorpionen

23/10–22/11

Du trivs utmärkt i ditt eget sällskap. Kreativiteten blomstrar även om det inte händer så mycket. Du mår också väldigt bra av att vara ute i naturen. Långpromenader och utflykter är rena hälsobehandlingen för dig så satsa på det!

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Vissa omkring dig har svårt att skilja på stort och smått och det blir hetsiga, ofta helt onödiga, diskussioner. Du gör vad du kan för att lugna ner stämningen. Men egentligen är du själv mycket mer irriterad än vad du visar.

Stenbocken

22/12–20/1

På ett diskret sätt kan du styra andra så de gör som du vill. Även i stora grupper får du en ledande roll eftersom du kan uttrycka dig så alla förstår. Ideell verksamhet som riktar sig till barn och ungdomar är också givande.

Astrorummet – en podd för dig som söker svaret i stjärnorna

Vattumannen

21/1–19/2

Ta alla chanser att träffa nya människor! Du gör ett bra intryck och får kontakter som blir värdefulla både nu och i framtiden. Det dyker också upp bekanta från förr. Du kan alltså vänta dig många roliga och spännande möten.

Fiskarna

20/2–20/3

Du blir onödigt upprörd för småsaker som går dig emot. Däremot arbetar du med betydligt större problem på ett mycket effektivt och bra sätt. I ekonomiska frågor är du alert och agerar blixtsnabbt när du kan göra en god affär.