Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 8-14 augusti 2022

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Du hoppas på samarbeten och goda relationer, men måste bjuda till extra om de ska bli av. Visa vad du känner, inte vad du vill ha!

Kärlek: När Venus och månen påverkar tecknet passar öm-sinta handlingar bättre än ditt vanliga rak på sak. Nu vill kärleken vara romantisk.

Utmaning: Tålamodet.

Satsa på: Kramar.

Oxen

20/4–20/5

Nu kommer Uranus med utmaningar för den konservativa Oxen. Nya människor och aktiviteter dyker upp och gör dig nyfiken på omväxling!

Kärlek: Att följa planerna i detalj är kanske onödigt. Var flexibel och våga dig ut på okänd mark ibland, det kan bli bra.

Utmaning: Nytänkande.

Satsa på: Släpp skyddsnäten.

Stort årshoroskop – så blir 2022 för ditt stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Tröga dagar gör dig lite rastlös, men du vet att du måste anstränga dig mer för att bli klar med något och komma vidare!

Kärlek: Någon gillar dig som är solo och det känns besvarat, men just nu vågar du kanske inte ta det längre än så. Fundera på saken …

Utmaning: Humöret.

Satsa på: Positivt tänkande.

Kräftan

22/6–22/7

En passionerad trend råder hela veckan! Du engagerar dig i allt möjligt och har roligt för det mesta, men slantarna ryker.

Kärlek: Modiga influenser från planeten Mars landar. Nu kan det hända att du struntar i förnuftet, kärlek vid första ögonkastet kan uppstå!

Utmaning: Ekonomin.

Satsa på: Kloka val.

Lejonet

23/7–22/8

Eldelementet är starkt just nu och det gör dig ambitiös och driven. Du går ”all in” i allt du gör och det bör leda dig framåt!

Kärlek: De svalkande vatten-tecknen gör gott för den glöd-heta singeln! Nu kanske djupa Fiskar eller omtänksamma Kräftor imponerar …

Utmaning: Stressen.

Satsa på: Återhämtning.

7 smarta prylar som underlättar riktigt mycket i köket!

Jungfrun

23/8–22/9

En sentimental period, du tänker ofta tillbaka på det som varit, men du känner också en genuin tacksamhet för det du har nu. En gåva är på väg!

Kärlek: Just nu kan du vara ovanligt generös med ömhetsbetygelserna. Månen gör hjärtat varmt och nästan översvallande.

Utmaning: Känslokasten.

Satsa på: Balans.

Vågen

23/9–22/10

Merkurius bjuder på motvind och även om siktet är inställt på full fart framåt, hamnar du inför en mental bromskloss. Att vara i nuet helar!

Kärlek: Spara de rosa drömmarna till nästa vecka, det är helt enkelt inte rätt tid eller plats att leva ut dem på just nu.

Utmaning: Orken.

Satsa på: Vila ut.

Skorpionen

23/10–22/11

Lite trassel i starten på veckan ser du bara som en utmaning. Planeten Plutos influenser lägger i högsta växeln och du kommer snart ifatt om du prioriterar rätt.

Kärlek: Nu är det Venus som bäddar för kärlek, helt ny sådan eller en gammal som tar fart på nytt!

Utmaning: Oredan.

Satsa på: Organisation.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

När Venus och Saturnus styr hamnar relationerna i fokus och nu råder goda samarbeten. Du är både seriös och rolig att vara med!

Kärlek: Singelns intresse vaknar, men du är samtidigt lite osäker. Du vill nog ha koll på om vibbarna växer innan du tar nästa steg.

Utmaning: Utgifterna.

Satsa på: Billiga nöjen.

Stenbocken

22/12–20/1

Du har sinne för det vackra just nu och frestas att öppna plånboken mer än en gång. Resultaten gör dig dock väldigt nöjd.

Kärlek: Venus och Mars sätter fart på initiativförmågan. Det är på tiden, nu vet du instinktivt hur du ska få till nya glöder i din relation!

Utmaning: Att glömma.

Satsa på: Framtiden.

Vilket stjärntecken passar du med?

Vattumannen

21/1–19/2

Månens tillbakadragna trend råder och nu gör du inte så mycket väsen av dig själv, du jobbar helst ifred i någon hörna. Kreativiteten är hög!

Kärlek: Tillfällena finns där för singeln, men inom dig trycker du kanske på stopp-knappen innan något tar sin början …

Utmaning: Att våga.

Satsa på: Tänk om.

Fiskarna

20/2–20/3

Jupiter och Venus gör veckan till en spännande och omväxlande tid och nu prioriterar du aktiviteterna med dina nära relationer.

Kärlek: Kärleken får vingar hos detta känslosamma tecken. Helst flyger du med din utvalda till en plats där ni kan leka ifred!

Utmaning: Tidspressen.

Satsa på: Snabba beslut.