Lästips:VeckohoroskopÅrshoroskop 2024StjärnteckenMånadsstenar
Brand logo

Veckohoroskop 8-14 augusti 2022

08 aug, 2022 
Li Larsson

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Du hoppas på samarbeten och goda relationer, men måste bjuda till extra om de ska bli av. Visa vad du känner, inte vad du vill ha!

Kärlek: När Venus och månen påverkar tecknet passar öm-sinta handlingar bättre än ditt vanliga rak på sak. Nu vill kärleken vara romantisk.

Utmaning: Tålamodet.

Satsa på: Kramar.

Oxen

20/4–20/5

Nu kommer Uranus med utmaningar för den konservativa Oxen. Nya människor och aktiviteter dyker upp och gör dig nyfiken på omväxling!

Kärlek: Att följa planerna i detalj är kanske onödigt. Var flexibel och våga dig ut på okänd mark ibland, det kan bli bra.

Utmaning: Nytänkande.

Satsa på: Släpp skyddsnäten.

Tvillingarna

21/5–21/6

Tröga dagar gör dig lite rastlös, men du vet att du måste anstränga dig mer för att bli klar med något och komma vidare!

Kärlek: Någon gillar dig som är solo och det känns besvarat, men just nu vågar du kanske inte ta det längre än så. Fundera på saken …

Utmaning: Humöret.

Satsa på: Positivt tänkande.

Annons

Kräftan

22/6–22/7

En passionerad trend råder hela veckan! Du engagerar dig i allt möjligt och har roligt för det mesta, men slantarna ryker.

Kärlek: Modiga influenser från planeten Mars landar. Nu kan det hända att du struntar i förnuftet, kärlek vid första ögonkastet kan uppstå!

Utmaning: Ekonomin.

Satsa på: Kloka val.

Lejonet

23/7–22/8

Eldelementet är starkt just nu och det gör dig ambitiös och driven. Du går ”all in” i allt du gör och det bör leda dig framåt!

Kärlek: De svalkande vatten-tecknen gör gott för den glöd-heta singeln! Nu kanske djupa Fiskar eller omtänksamma Kräftor imponerar …

Utmaning: Stressen.

Satsa på: Återhämtning.

Jungfrun

23/8–22/9

En sentimental period, du tänker ofta tillbaka på det som varit, men du känner också en genuin tacksamhet för det du har nu. En gåva är på väg!

Kärlek: Just nu kan du vara ovanligt generös med ömhetsbetygelserna. Månen gör hjärtat varmt och nästan översvallande.

Utmaning: Känslokasten.

Satsa på: Balans.

Annons

Vågen

23/9–22/10

Merkurius bjuder på motvind och även om siktet är inställt på full fart framåt, hamnar du inför en mental bromskloss. Att vara i nuet helar!

Kärlek: Spara de rosa drömmarna till nästa vecka, det är helt enkelt inte rätt tid eller plats att leva ut dem på just nu.

Utmaning: Orken.

Satsa på: Vila ut.

Skorpionen

23/10–22/11

Lite trassel i starten på veckan ser du bara som en utmaning. Planeten Plutos influenser lägger i högsta växeln och du kommer snart ifatt om du prioriterar rätt.

Kärlek: Nu är det Venus som bäddar för kärlek, helt ny sådan eller en gammal som tar fart på nytt!

Utmaning: Oredan.

Satsa på: Organisation.

Skytten

23/11–21/12

När Venus och Saturnus styr hamnar relationerna i fokus och nu råder goda samarbeten. Du är både seriös och rolig att vara med!

Kärlek: Singelns intresse vaknar, men du är samtidigt lite osäker. Du vill nog ha koll på om vibbarna växer innan du tar nästa steg.

Utmaning: Utgifterna.

Satsa på: Billiga nöjen.

Annons

Stenbocken

22/12–20/1

Du har sinne för det vackra just nu och frestas att öppna plånboken mer än en gång. Resultaten gör dig dock väldigt nöjd.

Kärlek: Venus och Mars sätter fart på initiativförmågan. Det är på tiden, nu vet du instinktivt hur du ska få till nya glöder i din relation!

Utmaning: Att glömma.

Satsa på: Framtiden.

Vattumannen

21/1–19/2

Månens tillbakadragna trend råder och nu gör du inte så mycket väsen av dig själv, du jobbar helst ifred i någon hörna. Kreativiteten är hög!

Kärlek: Tillfällena finns där för singeln, men inom dig trycker du kanske på stopp-knappen innan något tar sin början …

Utmaning: Att våga.

Satsa på: Tänk om.

Fiskarna

20/2–20/3

Jupiter och Venus gör veckan till en spännande och omväxlande tid och nu prioriterar du aktiviteterna med dina nära relationer.

Kärlek: Kärleken får vingar hos detta känslosamma tecken. Helst flyger du med din utvalda till en plats där ni kan leka ifred!

Utmaning: Tidspressen.

Satsa på: Snabba beslut.

Annons