1:33

Veckohoroskop 8-14 juli 2021

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Du tar itu med saker som behöver göras hemma. Dina närmaste har inte fullt lika mycket energi som du så de håller sig gärna i bakgrunden och litar på att du fixar allt. Veckan är också mycket bra för konstnärlig verksamhet.

Oxen

20/4–20/5

Du behöver något nytt i ditt liv annars känner du dig både uttråkad och rastlös. Problemet är väl att du inte vet exakt vad du vill och den inre osäkerheten gör att humöret pendlar. Skriva ner dina tankar och impulser så klarnar allt!

Så blir din sommar! Stort horoskop för sommaren 2021

Tvillingarna

21/5–21/6

Ekonomin förbättras genom en snabb affär. Du lägger dock inga pengar på hög utan spenderar dem lika fort som de kommer in. Det finns också chans till en mer långsiktig investering som en närstående tipsar dig om. Var noga med alla papper!

Kräftan

22/6–22/7

Du är intuitiv och nästan hyperkänslig. Alla intryck går rakt in och din förmåga att läsa av omgivningen är smått förbluffande. Men du är också lättsårad och tar illa vid dig av minsta antydan till kritik. Försök få lite egen tid ibland!

Lejonet

23/7–22/8

Du tar många nya initiativ och känner dig nöjd med dig själv. I alla sammanhang är du den som syns och märks mest, och du kan underhålla stora sällskap när du är på det humöret. Ekonomin kan dock behöva en liten åtstramning.

7 smarta köksprylar med flera funktioner

Jungfrun

23/8–22/9

Du är öppen och mottaglig. Konst, musik och böcker ger starka intryck som behöver tid att sjunka in. Du kan också upptäcka egna skapande talanger som du knappt visste att du hade. Försök undvika alla former av stress och konflikter

Vågen

23/9–22/10

Du är energisk och aktiv. När det händer något håller du dig framme och skaffar snabbt en överblick över situationen. I regel ser du precis vad som behöver göras och många berömmer med rätta ditt sätt att hantera nya utmaningar.

Skorpionen

23/10–22/11

Det händer mycket nytt, och du får belöningar för ansträngningar du gjort tidigare. Men en konflikt blossar också upp, och där gäller det att vara smidig. Backa hellre än att driva allt till sin spets! Inte ens du har alltid rätt!

Detta är du bäst på i sänghalmen – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

Du är väldigt utåtriktad och nyfiken på allt och alla. När människor har problem är du snabb att komma med goda råd, även om de inte ber om det. Det du säger är i regel vettigt, men många har ändå märkligt svårt att lyssna.

Stenbocken

22/12–20/1

Ditt självförtroende går upp och ner. Minsta motgång gör dig upprörd och du har en tendens att överdriva alla reaktioner. Vad du behöver är samling och koncentration. Undvik de nya riskabla projekt som en annan person föreslår.

Hälsohoroskop: Så här mår du som bäst under 2021

Vattumannen

21/1–19/2

Du attraheras av personer som är intressanta spännande och lite omöjliga. Det blir relationer som går upp och ner och som du knappast orkar med i längden. Men du föredrar kanske det framför att allt flyter på i en jämn lunk.

Fiskarna

20/2–20/3

Nu gäller det att lita på intuitionen! Om du tänker för mycket blir allt bara krångligt och du riskerar att fatta felbeslut. De motstridiga råd du får av andra bör du också ta med en nypa salt. Din egen känsla är viktigare.

Relaterade artiklar

Quiz: Hur mycket kan du om magi och mystik? 13 kluriga frågor