Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 8-21 juni 2023

Nyfiken på hur din helg kommer att bli? Monica Hortell bjuder på ett fullmatat veckohoroskop för alla stjärntecken.

Väduren

21/3–19/4

Det finns ett slags nervös men ändå positiv energi i luften, det känns som att allt är möjligt. Du vill gå åt många håll samtidigt och har väldigt svårt att välja bort något. Det är en bra period för allt som handlar om kommunikation.

Oxen

20/4–20/5

Du spenderar gärna pengar på mat, dryck och vackra saker. Men du har ändå koll och håller dig inom de ramar du har råd med. Var försiktig med folk som vill göra snabba affärer med höga insatser – alla är inte lika ärliga som du tror!

Årshoroskop 2023 för alla stjärntecken

Tvillingarna

21/5–21/6

Du är på ett strålande humör och kan lyfta stämningen i det stelaste sällskap. Visserligen pratar du så mycket, så ingen annan får en syl i vädret, men det du säger är välfunnet och roligt. Det är också en mycket bra tid för resor.

Kräftan

22/6–22/7

Du ordnar och fixar och försöker göra alla nöjda. Effektiviteten är på topp. Små detaljer krånglar, men det beror inte på dig. Du får ta och dubbelkolla allt. Samtidigt är du empatisk och känslig, med en knivskarp intuition.

Lejonet

23/7–22/8

Du har både energi och koncentrationsförmåga. När du stöter på hinder av olika slag tappar du inte gnistan, utan ser det snarare som en möjlighet att utvecklas. Det är en jättebra period för alla nya, egna initiativ, även i kärlek.

Vilket stjärntecken passar du med?

Jungfrun

23/8–22/9

Du tar ansvar och planerar noga för att få saker och ting precis som du vill ha dem. Mycket av det du gör nu sker i det fördolda, bakom kulisserna, vilket innebär att ingen annan kan lägga sig i. Det passar dig alldeles utmärkt!

Vågen

23/9–22/10

Du har stark utstrålning, och folk lyssnar när du pratar. Kanske blir du ombedd att företräda en grupp som vill ha fram sina åsikter i ett större sammanhang. Du har också lätt för att skaffa vänner och bekanta i alla möjliga sammanhang.

Skorpionen

23/10–22/11

Du tar hand om dina nära och kära. Känslo­mässigt är det väldigt intensivt, och du blir ofta den klippa som andra lutar sig mot. Dessutom är du energisk och startar ett spännande praktiskt projekt. Det kräver mycket jobb men blir bra.

Skytten

23/11–21/12

Du lär känna nya människor som är sinsemellan helt olika. Du är öppen och nyfiken och ställer de rätta frågorna, så folk vågar berätta om sig själva. Någon blir förälskad i dig, men du är nog mer intresserad av vänskap just nu.

Stenbocken

22/12–20/1

Du tar det ganska lugnt och tillbringar mycket tid med att iaktta folk omkring dig. Vissas beteende förvånar dig, men du aktar dig för att kritisera i onödan. Ofta är du diplomatisk när andra klampar på, och det vinner du på.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Vattumannen

21/1–19/2

Du är energisk, men bara i korta ryck. Uthållighet saknas alltså, så lova inte mer än du kan hålla! Att hålla på och peta med krävande detaljer passar dig inte heller, för då tappar du både kraft och koncentration väldigt snabbt.

Fiskarna

20/2–20/3

Du har många järn i elden och gör lite här och lite där. Inget blir helt perfekt, men det blir inte heller dåligt. Du är uppskattad av många eftersom du är både hjälpsam och öppen för nya förslag. En kortare resa blir händelserik.