I ANNONSSAMARBETE MED SKAPA MER
Artikeln innehåller reklamlänkar

Julpyssel – inslagspapper, julkort och julkrans

Att ta en mysig stund och julpyssla passar perfekt när man behöver komma in en stund från kylan. Gör dina egna julkort, en krans till dörren eller ditt eget julpapper.

20% rabatt på hobbymaterial – Till erbjudandet! (länk till Skapamer.se)

Hos Att kunna ge bort ett paket inslaget i ditt eget julpapper, hänga upp barnens egen-skapade juldekorationer i granen och din egen krans på dörren, det kan verkligen ge en känsla av tillfredsställelse och stolthet. Hos Skapa mer hittar du allt du kan behöva för att skapa dina egna alster.

3 saker du kan pyssla ihop själv!

Gör din egen julkrans

En egenskapad krans blir fin på exempelvis ytterdörren eller som här på ett staket.

Skapa din egen julkrans att hänga på dörren med en bas av halm, gräs, klängväxt eller en pilkrans. Dekorera sedan din krans med sådant som du gillar och tycker känns extra juligt. Det är både roligt att skapa själv och blir också en snygg inrednings-accessorar. Kransen kan såklart också bli minst lika fin inomhus på väggen som på ytterdörren. Du kan också välja att köpa en ring i stål och klä med granris och ett rött band eller ett dekorband i guld.

Material till julkrans (länk till Skapamer.se)

Julkort att skicka eller ge bort på jul

Gör dina egna julkort i år.

Att få julkort på hallmattan är verkligen uppskattat av de flesta och om man kan se att någon lagt ner mödan på att också göra de själv är det ännu roligare.

Att göra sina egna julkort kan vara en skön meditativ stund mitt i alla julstress. Varför inte skapa tillsammans med vänner eller dina barn. Inhandla fina papper eller se om du har några hemma och dekorera sedan med dekorationer eller måla motivet själv.

Här hittar du inspiration (länk till Skapamer.se)

Skapa ditt eget julpapper

Ett rött och vitt snöre med en liten kvist är en fin inslagning till jul.

Gör ditt eget julpapper till årets julklappar. Du kan ta ett enfärgat papper och sen dekorera det efter eget tycke och smak. En idé är att doppa en pensel i färg och sedan stänka ut oregelbundna mönster på pappret. Glöm inte att låta färgen torka ordentligt innan du slår in paketet. Du kan också göra päron eller äpple-mönster genom att täcka halvan av frukten i färg som du sedan trycker på ditt papper. Om du inte använder så mycket färg kommer fruktens mönster att synas tydligare. Det kan också vara fint att dekorera med ett enkelt snöre och en fin kvist från naturen.

Här finns tillbehör till din paketinslagning (länk till Skapamer.se)

Hos Skapa mer hittar du allt hobbymaterial du kan tänkas behöva för en pysslig jul.

Hos Skapa mer hittar du materialet du kan behöva för ditt julpysslande.

Just nu får du 20% på allt hobbymaterial.

Till erbjudandet! (länk till Skapamer.se)