Så är du som person - enligt ditt stjärntecken
1:33
Slå på ljud

Veckohoroskop 5-11 september 2022

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

Väduren

21/3–19/4

Stjärnorna för dig mot en nystart och även om du inte vill kasta dig in i något nytt sker det nästan av sig själv just nu. Var nyfiken!

Kärlek: Du har Plutos starka känslor med dig och är du singel tänder det till snabbt och häftigt om du möter rätt person.

Utmaning: Osäkra besked.

Satsa på: Öppna sinnen.

Oxen

20/4–20/5

Mars påverkar tecknet och då känner du av både bristen på tålamod och ditt heta temperament. Det är dags att uppbåda självkontroll.

Kärlek: Du har en medfödd passionerad drivkraft, men kan också vara envis så gnistorna ryker. Bestäm dig för hur du vill ha det.

Utmaning: Humöret.

Satsa på: Sinnesro.

Vilket stjärntecken passar du med?

Tvillingarna

21/5–21/6

Det finns en positiv anda i ditt tecken just nu och du bör dra nytta av energiflödet. En bra vecka för att satsa på nya projekt!

Kärlek: Venus bjuder på en härlig kärlekstid, lättsam och glad men också konstruktiv. Nu skissar du på planer för framtiden …

Utmaning: Stressen.

Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

Satsa på: Detaljerna.

Kräftan

22/6–22/7

Du ger mycket av dig själv, men får också tillbaka och känner dig nöjd för det mesta. Din ödmjukhet och genero-sitet är välgörande för din omgivning.

Kärlek: Det finns något du vill ta upp till ytan, om du bara bestämmer dig går det lättare. Efteråt kan du andas ut.

Utmaning: Något oväntat.

Satsa på: Mod.

Lejonet

23/7–22/8

Månen och Venus i par visar att du är en generös och omtänksam person, just nu vill du alla omkring dig extra väl och pengarna rullar!

Kärlek: Den här veckan öser du gärna på med mycket romantik och kärleksförklaringar, kanske också presenter eller en middag ute.

Utmaning: Kassan.

Satsa på: Allt för två.

10 sätt att spara tid i köket

Jungfrun

23/8–22/9

Du är inte ditt vanliga energiska jag under månens dämpande influenser. Du behöver lite tid för eftertanke och sen kommer du igen!

Kärlek: Något får dig att backa och du tappar lätt motivationen. Ta tag i det som känns motigt innan det växer sig större.

Utmaning: Låg energi.

Satsa på: Återhämtning.

Vågen

23/9–22/10

Din lust att påbörja nya projekt är stor. Kraften du har tillgodo kommer från eld-planeten Mars influens och nu är du svår att hejda!

Kärlek: Spännande och sexiga vibbar från planeten Mars lyser upp din kärleksvecka! Nu känns du smått oemotståndlig …

Utmaning: Dyra val.

Satsa på: Närkontakt.

Skorpionen

23/10–22/11

Du tar steget mot en stabil tillvaro, med koll på ekonomi och andra viktiga bitar. Inte så kul, men tryggare och lugnare.

Kärlek: En känsla av rutin kan smyga in och då är det dags att ta till moteld. Tänk efter hur du kan skapa mer gnista åt kärlekslivet!

Utmaning: Gamla spår.

Satsa på: Nytänkande.

Krukväxten som passar dig – enligt ditt stjärntecken

Skytten

23/11–21/12

En utåtriktad period inleds under Venus stjärna och nu träffar du nya kontakter. Det kommer också tillfällen att blåsa nytt liv i de gamla.

Kärlek: Din vecka har många toppar och få dalar i ditt kär-leksliv. Venus skvallrar om att du gör genuina insatser för lyckan.

Utmaning: Ekonomin.

Satsa på: Umgänget.

Stenbocken

22/12–20/1

Du har allt att vinna på naturliga aktiviteter den här veckan. Att laga mat över öppen eld, vandra eller fiska är sådant som gör dig jordad!

Kärlek: Nu svider det att inte allt blir som du hade planerat, men det kan bli bra ändå. Tänk och handla positivt.

Utmaning: Rätt kläder.

Satsa på: Din längtan.

Astrorummet – en podd för dig som söker svaret i stjärnorna

Vattumannen

21/1–19/2

Fina möjligheter visar sig under Merkurius trend och nu ska du välja klokt och för dig, inte det som andra tycker passar.

Kärlek: Dina planeter berättar att du som är singel är extra mottaglig nu. Håll ögonen öppna för en trevlig granne eller kollega!

Utmaning: Beslutsångest.

Satsa på: Magkänslan.

Fiskarna

20/2–20/3

Månen gör dig passiv och du undviker att ta på dig mer ansvar om du kan. Låt dock bli att glida undan det du redan har accepterat …

Kärlek: Nu har du en ten-dens att ligga lågt och glömma bort kärleksförklaringar. Ta inte din vän för givet, bjud hellre till.

Utmaning: Låg energi.

Satsa på: Handlingskraft.