Trending: VeckohoroskopÅrshoroskop 2024Stjärntecken
Brand logo

Veckohoroskop 5-11 september 2022

05 sep, 2022 
Li Larsson

Hur blir din vecka? Astrolog Li Larsson ställer horoskop för alla stjärntecken. Kolla in veckohoroskopet för alla stjärntecken här.

För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons

Väduren

21/3–19/4

Stjärnorna för dig mot en nystart och även om du inte vill kasta dig in i något nytt sker det nästan av sig själv just nu. Var nyfiken!

Kärlek: Du har Plutos starka känslor med dig och är du singel tänder det till snabbt och häftigt om du möter rätt person.

Utmaning: Osäkra besked.

Satsa på: Öppna sinnen.

Oxen

20/4–20/5

Mars påverkar tecknet och då känner du av både bristen på tålamod och ditt heta temperament. Det är dags att uppbåda självkontroll.

Kärlek: Du har en medfödd passionerad drivkraft, men kan också vara envis så gnistorna ryker. Bestäm dig för hur du vill ha det.

Utmaning: Humöret.

Satsa på: Sinnesro.

Tvillingarna

21/5–21/6

Det finns en positiv anda i ditt tecken just nu och du bör dra nytta av energiflödet. En bra vecka för att satsa på nya projekt!

Kärlek: Venus bjuder på en härlig kärlekstid, lättsam och glad men också konstruktiv. Nu skissar du på planer för framtiden …

Annons

Utmaning: Stressen.

Satsa på: Detaljerna.

Kräftan

22/6–22/7

Du ger mycket av dig själv, men får också tillbaka och känner dig nöjd för det mesta. Din ödmjukhet och genero-sitet är välgörande för din omgivning.

Kärlek: Det finns något du vill ta upp till ytan, om du bara bestämmer dig går det lättare. Efteråt kan du andas ut.

Utmaning: Något oväntat.

Satsa på: Mod.

Lejonet

23/7–22/8

Månen och Venus i par visar att du är en generös och omtänksam person, just nu vill du alla omkring dig extra väl och pengarna rullar!

Kärlek: Den här veckan öser du gärna på med mycket romantik och kärleksförklaringar, kanske också presenter eller en middag ute.

Utmaning: Kassan.

Satsa på: Allt för två.

Jungfrun

23/8–22/9

Du är inte ditt vanliga energiska jag under månens dämpande influenser. Du behöver lite tid för eftertanke och sen kommer du igen!

Annons

Kärlek: Något får dig att backa och du tappar lätt motivationen. Ta tag i det som känns motigt innan det växer sig större.

Utmaning: Låg energi.

Satsa på: Återhämtning.

Vågen

23/9–22/10

Din lust att påbörja nya projekt är stor. Kraften du har tillgodo kommer från eld-planeten Mars influens och nu är du svår att hejda!

Kärlek: Spännande och sexiga vibbar från planeten Mars lyser upp din kärleksvecka! Nu känns du smått oemotståndlig …

Utmaning: Dyra val.

Satsa på: Närkontakt.

Skorpionen

23/10–22/11

Du tar steget mot en stabil tillvaro, med koll på ekonomi och andra viktiga bitar. Inte så kul, men tryggare och lugnare.

Kärlek: En känsla av rutin kan smyga in och då är det dags att ta till moteld. Tänk efter hur du kan skapa mer gnista åt kärlekslivet!

Utmaning: Gamla spår.

Satsa på: Nytänkande.

Skytten

23/11–21/12

Annons

En utåtriktad period inleds under Venus stjärna och nu träffar du nya kontakter. Det kommer också tillfällen att blåsa nytt liv i de gamla.

Kärlek: Din vecka har många toppar och få dalar i ditt kär-leksliv. Venus skvallrar om att du gör genuina insatser för lyckan.

Utmaning: Ekonomin.

Satsa på: Umgänget.

Stenbocken

22/12–20/1

Du har allt att vinna på naturliga aktiviteter den här veckan. Att laga mat över öppen eld, vandra eller fiska är sådant som gör dig jordad!

Kärlek: Nu svider det att inte allt blir som du hade planerat, men det kan bli bra ändå. Tänk och handla positivt.

Utmaning: Rätt kläder.

Satsa på: Din längtan.

Vattumannen

21/1–19/2

Fina möjligheter visar sig under Merkurius trend och nu ska du välja klokt och för dig, inte det som andra tycker passar.

Kärlek: Dina planeter berättar att du som är singel är extra mottaglig nu. Håll ögonen öppna för en trevlig granne eller kollega!

Utmaning: Beslutsångest.

Satsa på: Magkänslan.

Fiskarna

20/2–20/3

Månen gör dig passiv och du undviker att ta på dig mer ansvar om du kan. Låt dock bli att glida undan det du redan har accepterat …

Kärlek: Nu har du en ten-dens att ligga lågt och glömma bort kärleksförklaringar. Ta inte din vän för givet, bjud hellre till.

Utmaning: Låg energi.

Satsa på: Handlingskraft.

Annons