ANNONSSAMARBETE MED ALLAS SHOP
Artikeln innehåller reklamlänkar
Lästips: LäsarberättelserVirkaOdlingTrädgårdHusmorstipsHoroskop

Umgås och shoppa på nätet tillsammans med Fredriks fika

18 maj, 2021 
AvSofia Carlberg
Nu har du chansen att umgås med populära Fredrik Nylén som driver bloggen och Instagramkontot Fredriks fika. Det blir en digital kväll hemma hos Fredrik där han inspirerar och lagar mat – och där du som tittare får ta del av härliga erbjudanden i Allas shop! Varför inte passa på att shoppa något till Mors dag?
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadeller

Fredriks fikas konton är fyllda av godsaker som vi drömmer om att få testa! Under en hel timme kunde du hänga med Fredrik Nylén i hans kök när han tillsammans med Allas shop (reklamlänk) bjöd in till en härlig och inspirerande stund digitalt.

Under en hel liveshoppingtimme delade Fredrik med sig av goda och inspirerande recept samt visade upp smarta produkter från Allas shop (reklamlänk) som passar för den som älskar att vara kreativ i köket.

Det bästa är att du har 25% rabatt på alla produkter och inte bara under kvällen med Fredriks fika utan under hela perioden mellan 23 och 30 maj. Vi firar morsdag hela veckan med 25 % rabatt i shoppen!

I Allas shop (reklamlänk) finns det hundratals smarta saker inom inredning, kök, mode, livsstil och trädgård som hjälper till att förenkla din vardag.

Passa på att handla något fint till dig eller någon du tycker om!

Rabatten gäller på alla produkter i Allas shop (förutom tidningar).

Här hittar du Allas shop! (reklamlänk)

Klicka nedan för att kolla på det digitala hänget med Fredriks fika i efterhand!