Annonssamarbete med Prenumerera.se
Lästips: Melodifestivalen 2024Babben LarssonCarina BergBoktips

Hitta vårinspirationen med engagerande läsning

09 apr, 2020 
AvJenny Thorell
En kvinna njuter av sin tidningsprenumeration.
Karantänen gör att vi inte kan umgås som vanligt och många av oss behöver få in ny inspiration i våra liv. Och vad är mer inspirerande än att bläddra i ett härligt magasin i vårsolen? Nu sänker Aller media priset på alla sina tidningstitlar med upp till 60% och du kan själv välja din favorit!

Med en tidningsprenumeration får du inte bara förströelse för stunden, du får också inspiration till att testa nya härliga recept, nya tankar för inredningen hemma eller hjälp att bygga en ny vårgarderob – och just nu till ett fantastiskt pris!
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadeller

Här är ett urval av tidningarna som sänker priset:

Mat och recept

ELLE Mat och vin

Krydda livet med lyxiga recept och spännande smaker. Hos inspirerande ELLE mat & vin är matlagning en njutning som sätter guldkant på tillvaron med enkla men makalösa recept, vackra dukningar och sagolika uppläggningar. Vi får härliga guider till hur vi matchar maten med dryck och unika resereportage med mat-tema.

Matmagasinet

Med hemtrevliga Matmagasinet får vi goda och inspirerande recept till alla tillfällen i livet – från en vardagsmiddag till helgens fest. Här hittar alla som älskar att laga mat massor av massor av nya spännande recept och smarta tillagningsknep. Du möter också aktuella matprofiler och får smakrika dryckestips.

Kändisar och kungligheter

Svensk Dam

Helt ensam i sitt slag – Svensk Dam är Sveriges ledande tidning för kungliga nyheter. Följ svenska kungafamiljen och kungahusen ute i världen med de senaste nyheterna och fördjupande reportage. Svensk Dam bjuder även på glamorösa mode- och skönhetstips och inspirerande hemma hos-reportage.

Hänt i veckan

Kändisnyheter när de är som bäst! Populära Hänt i veckan gräver lite djupare och avslöjar lite mer med unika intervjuer och reportage om kändisar och kungligheter. Hänt i veckan skriver alltid med glimten i ögat och hittar de unika vinklarna – vilket gör att de sticker ut i tidningshyllan.

Mode och skönhet

ELLE

Unna dig avkoppling med världens största modemagasin! På de glossiga sidorna hittar du de senaste modetrenderna med säsongens beautymåsten, kändisintervjuer och exklusiva reseguider. ELLE är din insiderguide till allt som gör livet lite härligare – från de perfekta skorna till lyxkrämen vi drömt om.

Femina

I smarta och spännande Femina hittar man allt en modern kvinna vill läsa om. Femina är Sveriges största magasin för kvinnor och guidar i smått som stort – mode och skönhet blandas med relationer och djuplodande reportage, där fokus lika mycket handlar om personlig utveckling som att få skämma bort sig själv en stund.

Inredning

ELLE Decoration

Stilsäkra inredningsmagasinet ELLE Decoration guidar oss till säsongens inredningstrender. Som läsare blir vi alltid uppmuntrade att hitta vår egen personliga och unika stil samtidigt som vi inspireras av det senaste från designvärlden, de vackra hemmen i reportagen och utvalda shoppingtips.

Residence

Med unika inredningsmagasinet Residence får du en guide till hela hemmet – från inredningsdetaljerna till arkitekturen. Residence skriver engagerande om formgivning och inredning med ett fokus på Sverige och Norden, blandat med aktuella personporträtt och fantastiskt foto. Residence är magasinet som inspirerar de större inredningsdrömmarna.

Veckotidningar

Allers

Sveriges största veckotidning är också en av de mest inspirerande! Hos Allers hittar du matglädje med recept och bakning som passar hela familjen. Utmana dig själv med knepiga korsord och vackra handarbeten – och sätt dina gröna fingrar på prov med fantasifulla blomsterarrangemang och trädgårdstips.

Allas

Lyxa till vardagen med veckomagasinet Allas som vänder sig till kvinnan mitt i livet, och skriver engagerande om relationer och tankeväckande livsöden. Med Allas får du även inspirerande läsning om hälsa, skönhet, handarbeten och inredning – och såklart massor av fantastiska recept.

Hälsa

MåBra

Sveriges största hälsotidning är fullmatad med nya hälsotrender och råd för att utvecklas och motiveras till bättre mående. Hos MåBra får du alltid hälsosamma recept och expertråd utan pekpinnar. MåBra vill inspirera och skapa en rutin som går att följa varje dag – att må bra ska inte vara krångligt.

Hitta din nya tidningsprenumeration här.