ANNONSSAMARBETE MED SKAPAMER.SE
Artikeln innehåller reklamlänkar
Lästips: StickmönsterVirka för nybörjareSyBroderaSy egna kläderVirka väskor

Sticka en skön sommartröja

23 jun, 2020 
https://image.allas.se/image-102471?imageId=102471&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Sofia Carlberg
Sticka en casual sommartröja. Du hittar mönstret hos skapamer.se
Sommarkvällar i all ära – men när temperaturen kryper nedåt efter en varm sommardag är det skönt att dra på sig en stickad tröja och förlänga utelivet. Så ta tag i årets sommarprojekt och sticka en ultimat sommartröja.
För att spara den här artiklen så måste du vara inloggadeller

Den ultimata sommartröjan är inte för varm och inte för kall. Den ska helst inte heller kännas ”stickig” utan mjuk mot solvarm hud. Förslagsvis är den glest stickad och i någon fin somrig färg, om inte vit eller sandigt beige kanske någon färg man blir glad av som sommarens trendfärg lavendel eller varför inte babyblå som är så inne just nu?

Att sticka sänker kroppens stressnivåer och får hjärtat att slå långsammare.

Att sticka sin egen tröja som följer med under augustikvällarnas svala bris är inte bara roligt och användbart utan kan också ge dig en meditativ stund. Enligt forskning så sänker stickning faktiskt stressnivåerna i kroppen på samma sätt som exempelvis yoga och meditation.

Om du tycker att det känns som ett för stort projekt att sticka din egen tröja så kan du kanske börja med att ge någon liten person i din omgivning en liten härlig tröja att klä sig i efter bad och lek.

Hos Skapamer.se (reklamlänk) hittar du precis allt du behöver för att komma igång. Du hittar olika typer av garn (reklamlänk) efter vad du föredrar och du hittar stickmönster (reklamlänk) till både kortärmade stickade och en casual sommartröja (reklamlänk).

Besök Skapamer.se (reklamlänk) där du fram till 31 augusti får 15% rabatt på allt pysselmaterial när du uppger koden sommarpyssla15 i kassan.